Het Cast-icoon toevoegen aan de Chrome-werkbalk

Hoewel dit niet is vereist, raden we u aan het Cast-icoon vast te zetten op de Chrome-werkbalk. Zo heeft u gemakkelijker toegang tot Cast-functionaliteit op een webpagina.

Het Cast-icoon vastzetten op de Chrome-werkbalk:

1. Klik rechtsboven in de Chrome-browser op het menu Instellingen More menu en dan Casten
  2. Het Cast-icoon Inactive cast extension wordt tijdelijk weergegeven in de werkbalk. Als u het Cast-icoon daar permanent wilt weergeven, klikt u met de rechtermuisknop op het Cast-icoon Inactive cast extension en daarna op Pictogram altijd weergeven.

Als het Cast-icoon al is vastgezet op de werkbalk in uw browser, wordt het Cast-icoon Inactive cast extension weergegeven op de Chrome-werkbalk (in de rechterbovenhoek).