Føj Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome

Selvom det ikke er påkrævet, anbefaler vi, at du fastgør Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome. Dette gør det nemmere at få adgang til Cast-funktionen fra en hvilken som helst webside.

Sådan fastgøres Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome:

1. I Chrome-browseren skal du klikke på Mere More menu og såGem og del og så Cast…
  2. Cast-knappen Inactive cast extension vises midlertidigt på din værktøjslinje. Hvis du vil have den vist permanent, skal du højreklikke på Cast-knappen Inactive cast extension og derefter klikke på Vis altid ikon.

Hvis Cast-knappen allerede er fastgjort til værktøjslinjen i din browser, vises Cast-knappen Inactive cast extension på værktøjslinjen i Chrome.