Tilføjelse af Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome

Selvom det ikke er påkrævet, anbefaler vi, at du fastgør Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome. Dette gør det nemmere at få adgang til Cast-funktionen fra enhver webside.

Sådan fastgøres Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome:

1. Øverst til højre i Chrome-browseren skal du klikke på menuen Indstillinger i Chrome More menu og derefter Cast...
  2. Cast-knappen Inactive cast extension vises midlertidigt på din værktøjslinje. Hvis du vil have den vist permanent, skal du højreklikke på Cast-knappen Inactive cast extension og klikke på Vis altid ikon.

Hvis Cast-knappen allerede er fastgjort til værktøjslinjen i din browser, vises Cast-knappen Inactive cast extension på værktøjslinjen i Chrome (øverst til højre).