Varsler for Cast-mediekontroller

Kontrollér medieinnhold som spilles av på Chromecast (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio og TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd) og Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer, direkte fra varsler for Cast-mediekontroller på Android-enheter.

For å få varsler for Cast-mediekontroller må mobilenheten eller nettbrettet du bruker, være knyttet til den samme kontoen som Chromecast-enheten, høyttaleren eller skjermen din. Du får også et varsel for alle Chromecastene og høyttalerne eller skjermene som er tilkoblet det samme Wi-Fi-nettverket.

Merk: Du får ikke varsler når du caster innhold fra YouTube eller YouTube Music med telefonen.

Støttede mobilenheter

Varsler for Cast-mediekontroller er tilgjengelige på Android-enheter som kjører Android 6.0 eller nyere. De er ikke tilgjengelige på iOS-enheter.

Støttede Cast-enheter

Du får varsler for Cast-mediekontroller når du spiller av medieinnhold med Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, Google Nest- eller Home-enheter samt TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd.

Dette vises i varsler for Cast-mediekontroller

• Navnet på enheten du eller noen på det samme Wi-Fi-nettverket caster til.
  • Innholdsleverandøren.
  • Mediekontroller (sett på pause Pause, kutt lyden Mute, stopp Stop og innstillinger Settings).

Du kan slå av varsler for Cast-mediekontroller i Innstillinger Settings.

Cast notifications

Lukk varsler for Cast-mediekontroller midlertidig

For midlertidig å hindre at et varsel for Cast-mediekontroller vises i den nåværende casteøkten, bare sveip det bort på telefonen.

Merk: Varselet vises igjen hvis du begynner å caste innhold fra en annen Chromecast-kompatibel app.

Slå av varsler for Cast-mediekontroller for enheten din

For å forhindre at andre på Wi-Fi-nettverket kan kontrollere mediecastingen, kan du slå av varsler for Cast-mediekontroller på Chromecasten, høyttaleren eller skjermen.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på feltet for enheten etterfulgt av  trykk på Innstillinger Settings etterfulgt av Gjenkjenning og deling.
  3. Slå av La andre styre medier du caster.

Slå av varsler for Cast-mediekontroller på telefonen

For å slå av varsler for Cast-mediekontroller permanent på telefonen din, gjør følgende:

Alternativ 1:

1. I varselet trykker du på Innstillinger Settings.
  2. Slå av Vis varsler for fjernstyring Off.

Alternativ 2:

1. På telefonen trykker du på Innstillinger Settings

2. Trykk på Google etterfulgt av Enheter og deling etterfulgt av Cast-alternativeretterfulgt av Slå av Mediekontroller for Cast-enheter.

For å slå varsler på igjen, slå på Mediekontroller for Cast-enheter.