Cast-mediaohjainten imoitukset

Hallinnoi Chromecastilla (Chromecastilla, Chromecast Ultralla, Chromecast Audiolla, televisioilla ja kaiuttimilla, joissa on Chromecast Built-In) ja Google Home ‑laitteilla toistettavaa mediasisältöä suoraan Android-laitteen Cast-mediaohjainten ilmoituksista.

Jotta voit nähdä Cast-mediaohjainten ilmoitukset, mobiililaitteesi tai tablettisi on oltava samassa Wi-Fi-verkossa Chromecastisi tai Google Home ‑laitteesi kanssa. Näet myös ilmoituksen kaikista Chromecast- ja Google Home ‑laitteista, jotka ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Huom. Et näe ilmoituksia suoratoistaessasi YouTuben tai YouTube Musicin sisältöä puhelimestasi.

Tuetut mobiililaitteet

Cast-mediaohjainten ilmoitukset ovat käytettävissä Android-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android L (5.0) tai sitä uudempi. Ne eivät ole käytettävissä iOS-laitteilla.

Tuetut Cast-laitteet

Näet Cast-kaukosäätimen ilmoituksia toistaessasi mediasisältöä Chromecastilla, Chromecast Ultralla, Chromecast Audiolla, Google Homella sekä televisioilla ja kaiuttimilla, joissa on Chromecast Built-In.

Cast-mediaohjainten ilmoituksissa näkyvät tiedot

1. Sen laitteen nimi, johon sinä tai joku samassa Wi-Fi-verkossa oleva suoratoistaa
  2. Sisällöntuottaja
  3. Mediaohjaimet (Keskeytä Pause,  Mykistä Mute, Lopeta Stop ja Asetukset Settings)
  4. Voit poistaa off Cast-mediaohjainten ilmoitukset käytöstä asetuksissa Settings.

Cast notifications

Cast-mediaohjainten ilmoitusten väliaikainen ohittaminen

Jos haluat ohittaa Cast-kaukosäätimen ilmoituksen väliaikaisesti, niin ettei se näy senhetkisen suoratoistokerran aikana, pyyhkäise se pois.
Huom. Ilmoitus tulee näkyviin uudelleen, jos aloitat suoratoistamisen eri Chromecast-yhteensopivasta sovelluksesta.

Cast-mediaohjainten ilmoitusten käytöstä poistaminen Chromecastissa tai Google Home ‑laitteessa

Jos haluat estää muita Wi-Fi-verkkosi käyttäjiä ohjaamasta mediasi suoratoistoa, voit poistaa käytöstä Cast-mediaohjainten ilmoitukset Chromecastissa tai Google Home ‑laitteessa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Vieritä näyttöä, kunnes löydät sen Chromecastin tai Google Homen laitekortin, jota haluat estää lähettämästä suoratoistoilmoituksia.
  3. Valitse laitekortin oikeasta yläkulmasta Asetukset Settings.
  4. Poista Laitetiedot-kohdassa käytöstä Anna muiden hallita suoratoistettavaa mediaa Off

Cast-mediaohjainten ilmoitusten piilottaminen puhelimesta

Näin voit estää pysyvästi Cast-mediaohjainten ilmoituksia näkymästä puhelimessasi:

Vaihtoehto 1:

1. Valitse ilmoituksessa Asetukset Settings
  2. Poista käytöstä Näytä kaukosäätimen ilmoitukset Off.

Vaihtoehto 2:

1. Valitse Asetukset Settings

2. Valitse Henkilökohtaiset-kohdasta Google ja sitten Cast-mediaohjaimet ja sitten liu'uta liukusäädin Pois käytöstä ‑asentoon Off

3. Ota ilmoitukset takaisin käyttöön liu'uttamalla liukusäädin Käytössä-asentoon. On