Videostabilitet på Chromecast Ultra

Chromecast Ultra er designet til at vælge den højeste opdateringsfrekvens (op til 60 Hz) og opløsning, som understøttes af HDMI-forbindelsen for dit 4K Ultra HD-fjernsyn. Nogle fjernsyn kan ikke levere en HDMI-forbindelse på 60 Hz og med 4K-opløsning. Når du har forbindelse til denne type fjernsyn, vælger funktionen til videostabilitet en forbindelse på 1080p 60 Hz for at sikre problemfri afspilning og forhindre problemer med hakkende indhold, når det afpilles. Videostabilitet er som standard aktiveret.

Vi anbefaler, at du lader videostabilitet forblive aktiveret. Hvis du deaktiverer videostabilitet, kan det resultere i følgende:
  • Chromecast Ultra prioriterer afspilning af indholdet i højeste opløsning og reducerer billedfrekvensen tilsvarende for at indordne sig fjernsynets begrænsninger. Et 4K-fjernsyn, der ikke kan afspille indhold i 4K med 60 Hz, vil derfor afspille indholdet i 4K med 30 Hz som standard.
  • Dit indhold hakker muligvis.
  • Selvom du deaktiverer videostabilitet, kan en streamingtjeneste gennemtvinge en højere billedfrekvens for at opretholde videostabiliteten. Dette styres af partneren, og det kan derfor ikke tilsidesættes af Chromecast Ultra.

Deaktiver videostabilitet

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon og så Video.
  5. Deaktiver Videostabilitet Off.

Få flere oplysninger om streaming af 4K Ultra HD-indhold med Chromecast Ultra.