Meer informatie: geen apparaten gevonden

Als u een van de volgende problemen ondervindt, probeert u de onderstaande stappen voor probleemoplossing:

• De Google Home-app kan uw speaker of scherm voor Google Nest of Home of uw cast-apparaat niet vinden tijdens het instellen van apparaat.
  • Uw cast-apparaat wordt niet weergegeven als beschikbaar apparaat als u cast vanuit een app.

Stap 1. Zorg ervoor dat lokale netwerktoegang is ingeschakeld

1. Tik in het startscherm van uw iOS-apparaat (iOS 14 of hoger) op Instellingen
  2. Tik op Privacy en dan Lokaal netwerk. Er wordt een lijst met apps weergegeven.
  3. Schakel Lokale netwerktoegang in voor de app(s) die u toegang tot uw netwerk wilt geven. Hierdoor krijgt uw apparaat de rechten die nodig zijn om cast-apparaten te vinden.

Stap 2. Doorloop de eerste checklist

Zorg ervoor dat uw apparaat:

1. dichtbij genoeg is (binnen zes meter),
  2. is aangesloten op een stopcontact,
  3. is ingeschakeld (het ledlampje aan de zijkant of achter op het apparaat brandt wit).

Stap 3. Check de instellingen

1. Tik op de startknop van uw iPhone en dan  Instellingen en dan Wifi.
  2. Maak verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast, tv of speaker met ingebouwde Chromecast-functionaliteit, de Google Home of tv of speaker met het Assistent-apparaat. Zoek naar iets als GoogleHomeXXXX of ChromecastXXXX.
  3. Ga terug naar de Google Home-app.

Stap 4. Voltooi de instelstappen voor uw apparaat

1. Chromecast of Chromecast Ultra
  2. Chromecast Audio
  3. Speaker of scherm voor Google Nest of Home
  4. Tv met Chromecast ingebouwd
  5. Speaker met Chromecast ingebouwd
Contact opnemen