Administrer varslene dine fra Google Home-appen

Google Home-appen kan varsle deg om en rekke hjem- og enhetsoppdateringer, for eksempel nye medlemmer av hjemmet, kontoendringer, produktoppdateringer og enhetsspesifikke varsler. Du kan kontrollere om du skal motta slike varsler, via innstillingene i Google Home-appen.

Varsler i Home-appen er slått av som standard. Hvis du konfigurerer appen for første gang, eller hvis du legger til en ny enhet i hjemmet, spør appen deg om du vil slå på varsler. Hvis du lar varsler være avslått, blir du ikke varslet om aktivitet i hjemmet, for eksempel hvis et kamera registrerer bevegelse eller noen ringer på.

Endre generelle varsler

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
    • Hvis pushvarslinger ikke er aktivert i telefoninnstillingene, vises et banner øverst på skjermen. For å slå på pushvarsler i innstillingene for telefonen, trykk på linken i banneret og følg trinnene.
  3. Velg Generelle varsler.
  4. Slå varsler på eller av.
    • Hvis du slår på kritiske varsler uten at de er aktivert i telefoninnstillingene, vises det et banner øverst på skjermen. For å slå på kritiske varsler i telefoninnstillingene, trykk på linken i banneret og følg trinnene.

Endre e-postvarsler

Når du har konfigurert Pixel Tablet, Chromecasten eller Nest-høyttaleren eller -skjermen i Google Home-appen, får du en velkomst-e-post med nyttig informasjon om hvordan du kommer i gang.

Hvis du velger å motta e-poster, holder du deg oppdatert med siste nytt om enheten din. Du får tips og triks og informasjon om nye funksjoner, partnere, tilbud, undersøkelser og mye mer.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

4. Trykk på Innstillinger for Home-appen  E-postvarsler.
  5. Slå eventuelle e-postvarsler på eller av. Du kan også velge å ikke lenger motta e-postoppdateringer ved å velge «Avslutt abonnementet»-linken nederst i en av e-postene du mottar.

Varsler på systemnivå

Hvis det finnes en viktig oppdatering for enheten din, kan det hende du mottar et varsel eller en e-post selv om du har valgt å ikke motta andre typer varsler fra Home-appen.