4K Ultra HD ‐sisällön striimaaminen

Voit katsoa elokuvia ja TV-ohjelmia Chromecast with Google TV:llä (4K) tai Chromecast Ultralla 4K Ultra HD- ja 4K HDR ‐tarkkuudella. Chromecast with Google TV (HD) ei tue 4K-toistoa.

4K Ultra HD (tunnetaan myös nimillä Ultra High Definition ja UHD) tarjoaa jopa neljä kertaa paremman kuvanlaadun kuin HD ja 1080p. Kun 4K TV yhdistetään 4K-sisältöön, Chromecast with Google TV (4K) ja Chromecast Ultra tarjoavat Ultra High Definition (4K Ultra HD) ‑sisältöä, jossa on

• parempi pikseliresoluutio
  • tasaisempi videokuva
  • syvemmät värit

4K HDR (Ultra High Definition premium) on teknologiaratkaisu, joka parantaa elokuvien ja TV-ohjelmien kuvanlaatua. Sen avulla saat

• syvemmät värit
  • kirkkaammat yksityiskohdat
  • syvemmät mustan ja kirkkaammat valkoisen sävyt
  • laajan värialueen.

Mitä tarvitset

• 4K-yhteensopiva HDTV, jossa on HDCP 2.2:ta ja 60 ruutua sekunnissa tukeva HDMI-portti Seuraavilla tunnisteilla merkityt portit tukevat HDCP 2.2:ta:
    • Mobile High-Definition Link (MHL)
    • HDCP 2.2
    • UHD, Ultra HD, 4K Ultra HD
    • 4K
  • Huom. Jos käytät AVR:ää tai soundbar-kaiutinta, sen täytyy tukea HDCP 2.2:ta.
  • Nopea internetyhteys (suositus: vähintään 20 Mb/s)
  • 4K-sisältö sen tarjoajilta (saattaa edellyttää tilausta)
    • Vinkki: Jos haluat hakea 4K-sisältöä, valitse hakutermiksi "4K", "HDR" tai "UHD".
  • Nopea HDMI-johto
    • Suositeltu pituus: alle 1,8 m
  • Chromecast with Google TV:n (4K) tai Chromecast Ultran mukana tuleva virtalähde

Huom. HDCP 2.2 on kopiosuojaratkaisu, joka tarvitaan 4K Ultra HD- ja 4K HDR ‐sisällön striimaamiseen.

Ongelmanratkaisu

• Tarkista "Mitä tarvitset" ‑kohdasta, että sinulla on kaikki tarvittava käyttöönottoa varten.
  • Jotkin televisiot edellyttävät HDR:n manuaalista käyttöönottoa television asetusvalikosta. Tarkista ohjeet käyttöoppaasta.
  • Jos mahdollista, päivitä TV:n laiteohjelmisto.