Stream indhold i 4K Ultra HD

Brug din Chromecast med Google TV (4K) eller Chromecast Ultra til at se film og tv-serier i 4K Ultra HD og 4K HDR. Chromecast med Google TV (HD) understøtter ikke afspilning i 4K.

4K Ultra HD, der også er kendt som Ultra HD eller UHD, leverer en billedopløsning, der er op til 4 gange bedre end HD og 1080 pixels. Når Chromecast med Google TV (4K) og Chromecast Ultra kombineres med 4K-fjernsyn og indhold i 4K, får du indhold i Ultra High Definition (4K Ultra HD) med:

• Højere pixelopløsning
  • Mere stabil videoafspilning
  • Større farvedybde

4K HDR, der også kaldes Ultra High Definition Premium eller 4K HDR, er imidlertid en spændende fjernsynsteknologi, der giver endnu bedre billedkvalitet, når du ser film eller tv-serier. Du kan forvente:

• Større farvedybde
  • Mere lyse områder
  • Dybere sorte farver og hvidere hvide farver
  • Bredt farvespektrum

Du skal bruge følgende

• Et 4K-kompatibelt HDTV med en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 og 60 billeder pr. sekund (FPS). Porte med disse etiketter understøtter HDCP 2.2:
    • Mobile High-Definition Link (MHL)
    • HDCP 2.2
    • UHD, Ultra HD, 4K Ultra HD
    • 4K
  • Bemærk! Hvis du bruger en AV-receiver eller soundbar, skal den understøtte HDCP 2.2.
  • En internetforbindelse med høj hastighed på mindst 20 Mbit/sek. (anbefales)
  • 4K-indhold fra indholdsudbydere (dette kræver muligvis et abonnement)
    • Tip! Du kan søge efter 4K-indhold ved at bruge søgetermer som f.eks. "4K", "HDR" og "UHD".
  • Et HDMI-højhastighedskabel
    • Anbefalet længde: Højst 1,8 m
  • Den strømadapter, der fulgte med din Chromecast med Google TV (4K) eller Chromecast Ultra

Bemærk! HDCP 2.2 er en teknologi til kopibeskyttelse, der er nødvendig for at streame indhold i 4K Ultra HD og 4K HDR.

Find og løs problemer

• Tjek, at din konfiguration indeholder alt det, der er angivet under "Hvad du skal bruge".
  • Nogle fjernsyn kræver, at du manuelt aktiverer HDR i menuen over indstillinger på fjernsynet. Se anvisningerne i brugervejledningen.
  • Opdater om muligt dit fjernsyns firmware.