Planera resor och bevaka flygpriser på en högtalare eller skärm

Med en högtalare eller skärm från Google Nest eller Home kan du hitta reseinformation och bevaka flygpriser för att planera en resa.

Obs! Google-assistenten kan inte längre ge dig personlig flyginformation, till exempel status för kommande flygresor eller ditt nästa flyg. Läs mer om hur Google Assistent förändras.

Få flyginformation

Hitta flyginformation och bevaka priser
Om du vill göra följande: Säg ”Hey Google” följt av:
Kontrollera flygstatus ”Vad är statusen för [flygnummer]?”
Hitta ett flyg ”Hitta flyg till Mallorca”

Bevaka flygpriser

Obs! Det går bara att bevaka flygpriser för en generell plats eller ett datum, inte ett specifikt flyg eller flygbolag.

”Hur mycket kostar det att flyga till New York om tre veckor?”

Hitta ett flyg till ett område ”Hur mycket kostar det att flyga till Spanien?”
Hitta ett flyg till ett resmål ”Hitta flyg till Neapel”
”Hur mycket kostar det att flyga till Köpenhamn?”
Filtrera efter flygbolag ”Hitta flyg med SAS”
Filtrera efter datum ”Jag vill åka den 12 januari”
”Jag vill åka tillbaka den 26 januari”
”Jag vill åka tillbaka en dag senare”
Filtrera efter mellanlandningar ”Hitta direktflyg”
Tidtabell för rutten ”Vad är tidtabellen för flyg till London?”

När du har börjat bevaka ett flyg får du aviseringar via e-post.

Hitta roliga saker att göra på resan

Hitta populära aktiviteter
Om du vill göra följande: Säg ”Hey Google” följt av:
Hitta saker att göra efter plats ”Saker att göra i Paris”

Felsökning

Om du inte får rätt information på högtalaren eller skärmen kan du testa att göra begäran mer specifik.