Firmwareversies van Chromecast

Hier volgt de nieuwste firmwareversie voor Chromecast (1e generatie), Chromecast en Chromecast Audio-apparaten.

Huidige firmwareversie van het previewprogramma

Chromecast (1e generatie): firmwareversie 1.36.159268​

Chromecast (2e generatie): firmwareversie 1.42.168007

Chromecast: firmwareversie 1.42.168007

Chromecast Ultra: firmwareversie 1.42.168007

Chromecast Audio: firmwareversie 1.42.168007

Wilt u de meest recente firmwareversie uitproberen voordat deze aan alle gebruikers worden vrijgegeven? Doe mee aan het Chromecast-previewprogramma.

Huidige productiefirmwareversie

Chromecast (1e generatie): firmwareversie 1.36.157768

Chromecast (2e generatie): firmwareversie 1.40.156414

Chromecast: firmwareversie 1.40.156414

Chromecast Ultra: firmwareversie 1.40.156414

Chromecast Audio: firmwareversie 1.40.156414

Cast voor Android TV: firmwareversie 1.30.109591

Uw firmwareversie controleren

U kunt als volgt nagaan welke firmwareversie u gebruikt:
  1. Zorg ervoor dat uw telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home app op uw mobiele apparaat.
  3. Tik op APPARATEN Devices om uw beschikbare Chromecast-apparaten te bekijken.
  4. Scroll om de apparaatkaart te zoeken voor de Chromecast waarvan u de firmwareversie wilt vinden.
  5. Tik in de rechterbovenhoek van de apparaatkaart op het apparaatkaartmenu Menu.
  6. Tik op Instellingen.
  7. Scroll omlaag en zoek naar Firmwareversie van Cast: X.XXX.XXXXX