Maak kennis met de Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Met de Chromecast Ultra kunt u genieten van al uw favoriete films, tv-programma's, games en muziek, evenals de laatste 4K- en HDR-content.

Als u de Chromecast Ultra combineert met een 4K- en HDR-tv* en compatibele content,** biedt deze 4K-content met een helderder beeld, sprekendere kleuren en vloeiendere videobeelden. Geen 4K-tv? Geen probleem: welk type tv u ook heeft, de Chromecast Ultra optimaliseert de content automatisch voor de beste beeldkwaliteit die uw tv kan bieden, zodat content altijd wordt afgespeeld in de maximale resolutie op uw tv.

De Chromecast Ultra beschikt over geüpgradede wifi-functionaliteit en een Ethernet-adapter, zodat u via beide verbindingstypen kunt streamen. Het compacte ontwerp past moeiteloos achter uw tv, zodat uw entertainmentcenter geen warboel wordt.

De Chromecast Ultra kan worden bediend met apparaten die u al heeft, zoals Android-smartphones en -tablets, iPhones en iPads, Windows- en Mac-laptops en de Chromebook Pixel. Een afstandsbediening is niet nodig! Blader door entertainment, bedien de afspeelopties en pas het volume aan met uw vertrouwde en favoriete smartphone, tablet of laptop.

*Hoewel de Chromecast Ultra werkt op een standaard-HDTV, is er een voor 4K geschikte HDTV met een HDMI-poort en een breedbandinternetverbinding vereist om 4K-content te streamen. U kunt meer informatie vinden op g.co/cast/req
**4K-programma's zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van contentleveranciers en kunnen uitsluitend op 4K-tv's worden afgespeeld.