Bruk Like ved til å finne Chromecast-enheter

For at du ikke skal gå glipp av et eneste øyeblikk med casting av favorittinnholdet ditt, varsler vi deg når Chromecast-enheter i nærheten er klare til å bli konfigurert.

Krav

• Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Android-enheter. Den er ikke tilgjengelig på iOS-enheter.
  • Android-enheter må kjøre Android 9.0 eller nyere.
  • Denne funksjonaliteten er tilgjengelig på Chromecast, Chromecast Ultra og Chromecast Audio-enheter. Den er ikke tilgjengelig på 1. generasjons Chromecast-enheter.

Bruk Like ved til å finne Chromecast-enheter

1. Slå på Posisjonstjenester på Android-enheten din. Dette er nødvendig for at Android-enheten skal kunne oppdage Chromecast-enheter i nærheten.
  2. Slå på varsler for Google Home-appen. På enheten går du til Innstillinger etterfulgt av Varslingsinnstillinger etterfulgt av Slå på.
    Merk: Denne fremgangsmåten varierer avhengig av enheten.
  3. Slå på Chromecast-enheten.
  4. Slå på Bluetooth på Android-enheten din.
  5. Hvis det finnes en Chromecast-enhet i nærheten som ikke er konfigurert, vises et konfigurasjonsvarsel for Chromecast på Android-enheten.
  6. Trykk på Konfigurer en Chromecast-enhet i nærheten for å begynne å konfigurere Chromecast-enheten.
    1. Merk: Hvis du allerede har lastet ned Google Home-appen på Android-enheten din, åpnes Google Home-appen. Trykk på Konfigurer én enhet etterfulgt av, og følg veiledningen for å konfigurere enheten.
    2. Hvis du ikke allerede har lastet ned Google Home-appen på Android-enheten din, åpnes Play Butikk-appen slik at du kan laste ned Google Home-appen.