Nearbyn käyttäminen Chromecast-laitteiden löytämiseen

Jotta saat kaiken irti suosikkisisältösi striimauksesta, lähetämme sinulle ilmoituksen, kun lähellä oleva Chromecast-laite on valmiina määritettäväksi.

Vaatimukset

1. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Android-laitteilla. Se ei ole käytettävissä iOS-laitteilla.
  2. Android-laitteesi käyttöjärjestelmän version täytyy olla 4.4 tai uudempi.
  3. Tämä toiminto on käytettävissä Chromecast-, Chromecast Ultra- ja Chromecast Audio ‑laitteilla. Se ei ole käytettävissä 1. sukupolven Chromecast-laitteilla.

Nearbyn käyttäminen Chromecast-laitteiden löytämiseen

1. Ota Bluetooth ja sijaintipalvelut käyttöön Android-laitteellasi. Android-laite tarvitsee näitä lähellä olevien Chromecast-laitteiden löytämiseen.
  2. Käynnistä Chromecast-laitteesi.
  3. Jos lähellä on Chromecast-laite, jota ei ole määritetty, näet Android-laitteen näytöllä Chromecastin määritysilmoituksen. Valitse Ilmoitusasetukset.
  4. Jos haluat saada lähellä olevia laitteita koskevia ilmoituksia, valitse Kyllä kiitos. Jos et halua saada ilmoituksia, valitse Ei kiitos.
  5. Aloita Chromecast-laitteen määritys valitsemalla Määritä Chromecast-laite.
    1. Huom. Jos olet jo ladannut Google Home ‑sovelluksen Google Home app Android-laitteellesi, Google Home ‑sovellus Google Home app avautuu. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää  ja sitten Määritä laite ja sitten Määritä uusia laitteita ja sitten Valitse Chromecast-laitteesi.

2. Jos Android-laitteellasi ei vielä ole Google Home ‑sovellusta Google Home app, Play Kauppa ‑sovellus avautuu, ja voit ladata Google Home ‑sovelluksen

Jos haluat poistaa ilmoitukset käytöstä, tutustu Nearby-haun poistamiseen käytöstä.