Nearbyn käyttäminen lähellä olevien Chromecast-laitteiden löytämiseen

Jotta saat kaiken irti suosikkisisältösi suoratoistosta, lähetämme sinulle ilmoituksen, kun lähellä oleva Chromecast-laite on valmiina määritettäväksi.

Vaatimukset

1. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Android-laitteilla. Se ei ole käytettävissä iOS-laitteilla.
  2. Android-laitteesi käyttöjärjestelmän version täytyy olla 4.4 tai uudempi.
  3. Tämä ominaisuus on käytettävissä Chromecast‑ ja Chromecast Audio ‑laitteilla. Se ei ole käytettävissä 1. sukupolven Chromecast-laitteilla.

Nearbyn käyttäminen lähellä olevien Chromecast-laitteiden löytämiseen

1. Ota Bluetooth ja sijaintipalvelut käyttöön Android-laitteellasi. Android-laite tarvitsee näitä toimintoja lähellä olevien Chromecast-laitteiden löytämiseen.
  2. Käynnistä Chromecast-laitteesi.
  3. Jos lähellä on Chromecast-laite, jota ei ole määritetty, näet Android-laitteen näytöllä Chromecastin määritys ‑ilmoituksen. Valitse Ilmoitusasetukset.

4. Jos haluat saada lähellä olevia laitteita koskevia ilmoituksia, valitse KYLLÄ KIITOS. Jos et halua saada ilmoituksia, valitse EI KIITOS.
  5. Aloita Google Cast ‑laitteen määritys valitsemalla Asennetaanko Google Cast ‑laite?
    1. Huom. Jos olet jo ladannut Google Home ‑sovelluksen Android-laitteellesi, Google Home ‑sovellus avautuu. Valitse laite, jonka haluat määrittää. Aloita sitten määritys valitsemalla ASETUSTEN MÄÄRITYS.

2. Jos et ole vielä ladannut Google Home-sovellusta Android-laitteellesi, näytölle avautuu Play Kauppa ‑sovellus, jonka kautta voit ladata Google Home ‑sovelluksen.

Jos haluat poistaa ilmoitukset käytöstä, tutustu Nearby-haun poistamiseen käytöstä.