Brug Tæt på til at finde Chromecast-enheder

For at sikre at du ikke går glip af noget, når du caster dit yndlingsindhold, giver vi dig besked, når en Chromecast-enhed i nærheden er klar til at blive konfigureret.

Krav

• Denne funktion er tilgængelig på Android-enheder. Den er ikke tilgængelig på iOS-enheder.
  • En Android-enhed skal køre Android 9.0 eller nyere.
  • Denne funktion er tilgængelig på Chromecast-, Chromecast Ultra- og Chromecast Audio-enheder. Den er ikke tilgængelig på første generations Chromecast-enheder.

Brug Tæt på til at finde Chromecast-enheder

1. Aktivér Placeringstjenester på din Android-enhed. Denne funktion er nødvendig for, at din Android-enhed kan finde Chromecast-enheder i nærheden.
  2. Aktivér notifikationer for Google Home-appen. Gå til Indstillinger og så Indstillinger for notifikationer og så Aktivér.
    Bemærk! Denne vejledning kan variere, alt efter hvilken enhed du har.
  3. Tænd din Chromecast-enhed.
  4. Aktivér Bluetooth på din Android-enhed.
  5. Hvis der er en Chromecast-enhed i nærheden, som ikke er konfigureret, vil du se en pop op-notifikation om konfiguration af Chromecast på din Android-enhed.
  6. Du kan begynde at konfigurere din Chromecast-enhed ved at trykke på Konfigurer en Chromecast i nærheden.
    1. Bemærk! Hvis du allerede har downloadet Google Home-appen på din Android-enhed, åbner Google Home-appen. Tryk på Konfigurer 1 enhed og så følg vejledningen for at konfigurere din enhed.
    2. Hvis du ikke allerede har downloadet Google Home-appen på din Android-enhed, åbner appen Play Butik, og du kan downloade Google Home-appen.