Starta om en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home

Om du startar om högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home kan du lösa flera problem. Du kan starta om högtalaren eller skärmen på två sätt.

Med Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3.  Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  uppe till höger följt av Mer More följt av Starta om.

Koppla ur Google Nest eller Google Home

1. Koppla ur strömsladden från högtalaren eller skärmen.
  2. Vänta ungefär en minut.
  3. Sätt i strömsladden igen.

Obs! Det är inte samma sak att starta om Google Home-högtalaren eller Nest-skärmen som att återställa standardinställningarna på Google Home-högtalaren eller Nest-skärmen. Här kan du läsa mer om att återställa standardinställningarna på enheten.