Dette er Google Home-appen

Med Google Home-appen kan du konfigurere og kontrollere Google Nest-, Google Home- og Chromecast-enheter. Du kan kontrollere tusenvis av kompatible lys, kameraer, høyttalere og andre enheter fra én og samme app – i tillegg til å se påminnelser og nylige varsler.

Skaff deg den nyeste versjonen av Google Home-appen

Last ned eller oppdater Google Home-appen fra Google Play-butikken.

Sånn kan du bruke Google Home-appen

Dette kan du gjøre med Google Home-appen:

• Du kan konfigurere Google Nest- og Home-enheter (Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max), Google Nest Wifi og Chromecast-enheter (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio og TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd).
  • Du kan kontrollere, organisere og administrere blant annet kompatible lys, kameraer og TV-er fra ett sted. Google Home-appen fungerer som en fjernkontroll for tusenvis av smarthjemenheter fra populære merkevarer.
  • Administrere innstillingene for Google-assistenten.
  • Administrere enhetsinnstillingene.

Hjem

Fra Hjem  kan du kontrollere Google Nest, Google Home, Chromecast og andre smartenheter. Her kan du også konfigurere nye enheter og se alle enhetene du har i hjemmet, organisert etter rom.

Hjem

Øverst på skjermen ser du navnet på hjemmet. Hvis du har flere hjem, kan du trykke på navnet på et annet hjem for å bytte til det.

Hurtighandlinger

Her finner du generelle kontroller for hele hjemmet. Hver knapp kontrollerer en enhet, tjeneste eller gruppe av enheter og tjenester. Hver av dem har en egen funksjon som er avhengig av enheten den representerer, og tilstanden enheten er i.

Lys av: Slå av smartlysene dine etter rom, eller slå av alle smartlysene i hele hjemmet.

Lys på: Slå på smartlysene dine etter rom, eller slå på alle smartlysene i hele hjemmet.

Medier: Viser medier som spilles der og da, samt hvilken enhet de spilles på. Hvis du har mer enn én enhet, kan du velge å strømme mellom enheter

Ring hjem: Ring hjem for å ringe alle enhetene som er knyttet til Duo.

Kringkast: Kringkast meldinger til Google Assistent-høyttalerne og -smartskjermene dine fra Google Home-appen.

Termostat: Åpne kontrollene for termostaten. Hvis du har mer enn én smarttermostat, kan du velge hvilken du vil styre.

Kamera: Se videofeeden fra kameraet. Hvis du har mer enn ett kamera, kan du velge hvilket du vil se.

Wi-Fi: Kjør hastighetstester og administrer nettverksinnstillingene for Google Nest Wifi

Rutiner: Opprett og administrer rutiner for enheten din.

Innstillinger: Åpne innstillingene for hjemmet.

Enheter i hjemmet

Rom

Google Nest-, Google Home- og Chromecast-enhetene dine samt andre smartenheter du har, vises etter rom. Trykk på en enhet for å åpne kontrollene for den.

I hjemmet ditt

Enheter du har i hjemmet, men som ikke er tildelt et rom, står oppført her. Trykk på en enhet for å åpne kontrollene for den. Du kan også tilordne enhetene til rom.

Grupper

Høyttalergrupper på det lokale Wi-Fi-nettverket vises her. Trykk på en gruppe for å åpne kontrollene for høyttalergruppen.

Andre Cast-enheter

Enheter som er tilkoblet det lokale Wi-Fi-nettverket, men som ikke er lagt til hjemmet ditt, finner du her.

Enhetskontroller

Gå til Hjem , og trykk på en enhet for å kontrollere den eller se enhetens innstillinger. Forskjellige enhetstyper har ulike kontroller.

• Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer: Kontrollér volumet og EQ-en til høyttaleren, eller åpne innstillingene. Du kan også spille av, sette på pause, hoppe fremover eller bakover i sanger, podcaster eller lydbøker – eller stoppe castingen.
  • Chromecast-enheter: Kontrollér volumet for skjermen, eller åpne innstillingene. Du kan også spille av, sette på pause, hoppe fremover eller bakover i videoer, filmer eller TV-programmer – eller stoppe castingen.
  • Lys: Slå smartlys av og på, og juster lysstyrken (hvis dette støttes).
  • Termostat: Juster innstillingspunktet til termostaten, endre moduser og se omgivelsestemperaturen.
  • Smarte stikkontakter – Slå smarte stikkontakter av og på.
  • Kameraer – Se strømmen fra kameraer.
  • Høyttalergrupper: Kontrollér volumet og EQ-en til alle enhetene i høyttalergruppen, eller åpne gruppeinnstillingene. Du kan også spille av, sette på pause, hoppe fremover eller bakover i sanger, podcaster eller lydbøker – eller stoppe castingen.

Feed

Feed-fanen  kan du se varsler om viktig enhetsaktivitet og påminnelser.
  • Viktige hendelser: Se høydepunkter fra de siste 30 dagene.
  • Siste hendelser: Se en oversikt over de ti siste enhetshendelsene.
  • Oppdag: Finn ut om nye funksjoner, støttede spørringer, Chromecast-kompatible apper og tilbud som er tilgjengelige for enhetene dine.

Kontomeny

Velg bildet ditt øverst til høyre i Google Home-appen for å se disse innstillingene:

Add another account image Legg til en ny konto: Konfigurer enheter og tjenester, legg til medlemmer av husstanden og opprett høyttalergrupper og hjem.

Administrer kontoer på denne enheten: Legg til eller fjern kontoer

Innstillinger for Home-appen: Administrer generelle innstillinger for personvern og juridiske temaer samt appinnstillinger.

• E-postvarsler: Administrer e-postvarsler.
  • Appvarsler: Administrer appvarsler.
  • Fjern lagrede Wi-Fi-nettverk: Fjern alle lagrede Wi-Fi-nettverk.
  • Fjern posisjoner i appen: Fjern steder du har lagret.
  • Partnertilkoblinger: Velg hvilke data du deler med Google Nest-partnere.
  • Søke- og seerlogg: Administrer søke- og seerloggen.
  • Vanlige spørsmål om personvern for Google Nest: Les vanlige spørsmål om personvern.
  • Ytterligere vilkår for bruk av Nest.
  • Lisenser for åpen kildekode.
  • Appinformasjon: Se appversjonen.
  • Innstillinger for Google-appen: Se innstillingene for Google-appen.
  • Vurder appen: Vurder appen i Google Play-butikken eller Apple App Store.

Hjelp og tilbakemelding: Gå til brukerstøtten for Chromecast og Google Nest Home. Få svar på spørsmål og finn informasjon om feilsøking. Send inn en rapport med tilbakemelding om Google Nest, Google Home, Chromecast og enheter med Chromecast innebygd.

Innstillinger

Generelt

Funksjoner og tjenester

• Nest Aware: Administrer abonnementet og tjenester (bare overførte kontoer).

Rom, grupper og enheter

• Rom og lokale enheter: enheter som er knyttet til assistenten. Trykk på en enhet for å endre innstillingene for den (også tilgjengelig på Hjem-fanen).
  • Legg til: Legg til blant annet nye enheter og høyttalergrupper.
  • Opprett et nytt hjem: Opprett et nytt hjem.
  • Slett dette hjemmet: Slett et eksisterende hjem.

Google Assistent-tjenester

• Handleliste: Se og administrer handlelistene dine.
  • Voice Match: Konfigurer og administrer Voice Match.
  • Musikk: Velg fra populære musikkleverandører.
  • TV og video: Velg bilde- og videoleverandørene du foretrekker.
  • Flere innstillinger: Se andre innstillinger, for eksempel for reiserute, betalinger og vær.
  • E911: Konfigurer og administrer nødanrop.
  • Home-logg: Se nylige hendelser.
  • Ytterligere vilkår for bruk av Nest: Les vilkårene for bruk av Nest