Dette er Google Home-appen

Med Google Home-appen Google Home-appen kan du konfigurere og kontrollere Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer og Chromecast-enheter. Du kan kontrollere tusenvis av kompatible lys, kameraer, høyttalere og andre enheter. Du kan også sjekke påminnelser og nylige varsler i én enkelt app. Google Home-appen er tilgjengelig på Android-enheter og på iPhone og iPad.

Skaff deg den nyeste versjonen av Google Home-appen Google Home-appen

Last ned eller oppdater Google Home-appenGoogle Home-appen fra Google Play-butikken.

Måter å bruke Google Home-appen på Google Home-appen

I Google Home-appen Google Home-appen kan du

Hjem

Fra Hjem-fanen kan du kontrollere høyttalere og skjermer, Chromecast og andre smartenheter. Du kan også konfigurere nye enheter og se alle enhetene du har i hjemmet, organisert etter rom.

Hjem

Øverst på skjermen i Home-appen vises navnet på hjemmet. Hvis du har flere hjem, trykker du på navnet på hjemmet for å bytte.

Hurtighandlinger

Her finner du generelle kontroller for hele hjemmet. Hver knapp kontrollerer en enhet, tjeneste eller gruppe av enheter. Hver av dem har en egen funksjon som er avhengig av enheten den representerer, og tilstanden enheten er i.

Lys: slår smartlysene dine av eller på. Kontrollerer alle lysene i hjemmet eller bare lysene i et bestemt rom.

Medier: viser medier som spilles av for øyeblikket, og hvilken enhet de spilles på. Hvis du har mer enn én enhet, kan du strømme mellom enheter. Du kan starte eller stoppe medieavspillingen med ett trykk.

Ring hjem: ringer hjem for å ringe alle enhetene som er knyttet til Duo.

Kringkast: Kringkast meldinger til Google Assistent-høyttalerne og -smartskjermene dine fra Google Home-appen.

Termostat: åpner kontrollene for termostaten. Hvis du har mer enn én smarttermostat, kan du velge hvilken du vil kontrollere.

Kameraer: Se videofeeden fra kameraet. Hvis du har mer enn ett kamera, kan du velge hvilket du vil se.

Wi-Fi: kjører hastighetstester og administrerer nettverket og innstillingene for Nest Wifi, Google Wifi eller OnHub.

Rutiner: oppretter og administrerer rutiner for enheten din.

Innstillinger: Åpne innstillingene for hjemmet.

Handlingsbrikker: Koble til smarthjemenheter raskt, tilknytt medietjenester og gjør andre anbefalte handlinger.

Enheter i hjemmet

Rom

Høyttalerne, skjermene og Chromecast-enhetene dine samt andre smarthjemenheter du har, står oppført etter rom. For å åpne kontrollene for en enhet, trykk og hold på feltet for enheten. Det kan hende du ser noen kontroller på selve enhetsfeltet.

Hjemme hos deg

Enheter du har i hjemmet, men som ikke er tilordnet til et rom, står oppført her. For å åpne kontrollene for en enhet, trykk og hold på feltet for enheten. Du kan gå til enhetsinnstillingene , inkludert rominnstillingene, fra kontrollskjermen.

Grupper

Høyttalergrupper på det lokale Wi-Fi-nettverket vises her. For å åpne kontrollene for en høyttalergruppe, trykk på Medier .

Andre Cast-enheter

Her finner du enheter som er koblet til det lokale Wi-Fi-nettverket, men som ikke er lagt til i hjemmet ditt.

Enhetsstyring

Gå til Hjem og trykk og hold på feltet for enheten for å kontrollere eller få tilgang til alle innstillingene. Forskjellige typer enheter har forskjellige kontroller, og noen kontroller kan være på selve enhetsfeltet.

• Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer: Kontroller volumet og EQ-en til høyttaleren, eller åpne innstillingene. Du kan også spille av, sette på pause, hoppe fremover eller bakover i sanger, podcaster eller lydbøker – eller stoppe castingen.
  • Chromecast-enheter: Kontroller volumet for skjermen, eller åpne innstillingene. Du kan også spille av, sette på pause, hoppe fremover eller bakover i videoer, filmer eller TV-programmer – eller stoppe castingen.
  • Lys: Slå smartlys av og på, og juster lysstyrken (hvis dette støttes).
  • Termostat: Juster innstillingspunktet til termostaten, bytt modus, og se omgivelsestemperaturen. Avhengig av termostatmodellen kan du muligens endre andre innstillinger.
  • Smarte stikkontakter: Slå smarte stikkontakter av og på.
  • Kameraer – Se strømmen fra kameraer.
  • Høyttalergrupper: Gå til innstillingene for gruppen.

Feed

Feed-fanen kan du se varsler om viktig enhetsaktivitet og påminnelser.

Kontomeny

Øverst til høyre i Home-appen velger du kontoen din for å se disse innstillingene:

Add another account image Legg til en ny konto: (For å finne den, trykk på nedoverpilen ved siden av kontoen.) Konfigurer enheter og tjenester, legg til medlemmer i hjemmet og opprett høyttalergrupper og hjem.

Administrer kontoer på denne enheten: (For å finne det, trykk på nedoverpilen ved siden av kontoen.) Legg til eller fjern kontoer.

Innstillinger for Home-appen: Administrer generelle innstillinger for personvern og juridiske temaer samt appinnstillinger.

• E-postvarsler: Administrer e-postvarsler.
  • Fjern lagrede Wi-Fi-nettverk: Fjern alle lagrede Wi-Fi-nettverk.
  • Fjern posisjoner i appen: Fjern steder du har lagret.
  • Partnertilkoblinger: Velg hvilke data du deler med Google Nest-partnere.
  • Brukerstøttekode: Kode som deles med brukerstøtten for feilsøking.
  • Søke- og seerlogg: Administrer søke- og seerloggen.
  • Vanlige spørsmål om personvern for Google Nest: Les vanlige spørsmål om personvern.
  • Ytterligere vilkår for bruk av Nest.
  • Lisenser for åpen kildekode.
  • Appinformasjon: Sjekk appversjonen.
  • Innstillinger for Google-appen: Se innstillingene for Google-appen.
  • Vurder appen i Google Play-butikken.

Assistent-innstillinger: Administrer Google Assistent-innstillingene, tjenestene og de tilknyttede enhetene dine.

Min aktivitet: Se og administrer Google Assistent-aktiviteten din.

Hjelp: Gå til brukerstøtten for Chromecast og Google Nest. Få svar på spørsmål og finn informasjon om feilsøking.

Tilbakemelding: Send inn en tilbakemeldingsrapport for høyttalerne, skjermene, Chromecast-enhetene og enhetene dine med Chromecast innebygd.

Innstillinger for hjemmet

Generelt

• Informasjon om hjemmet: Administrer kallenavnet og adressen for hjemmet.
  • Husstand: Administrer medlemmene av hjemmet.
  • Rom og grupper: Se rommene og enhetene du har allerede.
  • Personverninnstillinger: Gå gjennom og juster innstillingene for databruk, personverninnstillinger i husstandinnstillingene med mer.

Funksjoner

• Varsler: Velg hvilke appvarsler du vil ha.
  • Digital balanse: Administrer innstillingene for Digital balanse.
  • Nest Wifi: Administrer nettverksnavnet, passordet og innstillingene for Nest Wifi, Google Wifi eller OnHub.
  • Google Assistent: Administrer Google Assistent-innstillingene.
  • Registrering av tilstedeværelse: Administrer hvilke enheter som kan brukes til å registrere om noen er hjemme eller alle er ute.
  • Nest Aware: Administrer abonnementet og funksjoner (bare overførte kontoer).

Tjenester

• Video: Velg bilde- og videoleverandørene du foretrekker.
  • Musikk: Velg fra populære musikkleverandører.
  • Radio: Tilknytt radiotjenestene dine.
  • Direktesendt TV: Tilknytt tjenester for direktesendt TV.
  • Podcaster: Velg podcasttjenesten du foretrekker.
  • Kommunikasjon: Se og administrer samtalepreferansene dine.
  • Notater og lister: Se og administrer notatene og listene dine.
  • Fungerer med Google: Tilknytt og administrer Fungerer med Google-tjenestene dine.