Google Home ‑sovellus

Google Home ‑sovelluksen avulla voit ottaa käyttöön ja ohjata Google Nest- tai Home-kaiuttimia ja ‑näyttöjä ja Chromecastin. Voit ohjata tuhansia yhteensopivia valoja, kameroita, kaiuttimia ja muita laitteita sekä tarkistaa muistutuksia ja uusia ilmoituksia kätevästi yhdellä sovelluksella.

Google Home ‑sovelluksen uusimman version lataaminen

Lataa tai päivitä Google Home ‑sovellus Google Play Kaupasta.

Google Home ‑sovelluksen käyttö

Google Home ‑sovelluksella voit tehdä näitä:

• Ottaa käyttöön ja määrittää Google Nest- ja Home-laitteita (Google Home, Google Nest Mini (2. sukupolvi), Google Home Mini (1. sukupolvi), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub, Google Nest Hub Max), Wifi-laitteita (Google Nest Wifi, Google Wifi, OnHub) ja Chromecast-laitteita (Chromecast with Google TV, Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio sekä Chromecast Built-In ‑televisiot ja ‑kaiuttimet).
  • Ohjata, järjestää ja hallita yhteensopivia valoja, kameroita, televisioita ja muita laitteita yhdestä paikasta. Google Home ‑sovellus toimii kaukosäätimen tavoin tuhansien huippuvalmistajien älylaitteiden kanssa.
  • Hallita ja muuttaa Google Assistantin asetuksia.
  • Hallinnoida laitteen asetuksia.

Koti

Koti-välilehdeltä  voit ohjata kaiuttimiasi ja näyttöjäsi, Chromecastia ja muita älylaitteita. Siellä voit myös ottaa käyttöön uusia laitteita sekä tarkistaa kaikki kodin laitteet huoneittain.

Etusivu

Kotisi nimi lukee näytön yläreunassa. Jos olet luonut useita koteja, voit vaihdella niiden välillä napauttamalla kodin nimeä.

Pikatoiminnot

Täältä löydät koko kodin yleiset ohjaimet. Kullakin painikkeella ohjataan laitetta, palvelua tai laitteiden ja palvelujen ryhmää. Toiminnot riippuvat painikkeeseen liittyvästä laitteesta ja sen tilasta.

Valot pois: Sammuta älyvaloja huoneittain tai laita kodin kaikki älyvalot pois päältä.

Valot päälle: Sytytä älyvaloja huoneittain tai laita kodin kaikki älyvalot päälle.

Media: Näyttää, mitä mediasisältöä parhaillaan toistetaan ja millä laitteilla. Jos sinulla on useita laitteita, voit striimata sisältöä laitteelta toiselle

Soita kotiin: Soita kaikkiin Duoon linkitettyihin laitteisiin.

Lähetys: Lähetä viestisi Google Assistant ‑kaiuttimiin ja Smart Display ‑laitteisiin Google Home ‑sovelluksella.

Termostaatti: Avaa termostaatin säätimet. Jos älytermostaatteja on useita, voit säätää juuri haluamaasi.

Kamerat: Näyttää kameran videofiidin. Jos kameroita on useita, voit katsella juuri haluamaasi.

Wi-Fi: Tee nopeustestejä ja muuta Nest Wifin, Google Wifin tai OnHubin asetuksia ja ylläpidä verkkoa.

Ohjelmat: Luo laitteelle ohjelmia ja ylläpidä niitä.

Asetukset: Avaa kodin asetukset.

Toimintasirut: Voit nopeasti yhdistää kodin älylaitteet, linkittää mediapalvelut ja tehdä muita suositeltuja toimenpiteitä.

Kodin laitteet

Huoneet

Kaiuttimesi ja näyttösi, Chromecast ja muut kodin älylaitteet näytetään huoneittain. Napauta laitetta avataksesi sen valinnat.

Kodissa

Täällä näkyvät laitteet, jotka kuuluvat kotiisi mutta joita ei ole lisätty tiettyyn huoneeseen. Napauta laitetta avataksesi sen valinnat. Voit myös lisätä laitteen tiettyyn huoneeseen.

Ryhmät

Paikalliseen Wi-Fi-verkkoon liitetyt kaiutinryhmät näkyvät täällä. Napauta kaiutinryhmää avataksesi sen valinnat.

Muut Cast-laitteet

Täällä näkyvät laitteet, jotka on yhdistetty paikalliseen Wi-Fi-verkkoon mutta joita ei ole lisätty kotiin.

Laitteen säätimet

Voit ohjata laitetta tai muuttaa sen asetuksia napauttamalla sitä Koti-välilehdeltä . Eri laitteilla on erilaisia säätimiä.

• Google Nest- ja Home-kaiuttimet ja ‑näytöt – Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta, taajuuskorjainta ja asetuksia. Voit myös aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- ja taaksepäin kappaleessa, podcastissa tai äänikirjassa tai lopettaa striimauksen.
  • Chromecast-laitteet – Säädä näytön äänenvoimakkuutta tai asetuksia. Voit myös aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- ja taaksepäin videossa, elokuvassa tai TV-ohjelmassa tai lopettaa striimauksen.
  • Valot – Sytytä ja sammuta älyvaloja ja säädä niiden kirkkautta (jos tätä tuetaan).
  • Termostaatti – Säädä termostaatin asetuksia ja tilaa sekä katso ympäristön lämpötila.
  • Älypistokkeet – Kytke älypistoke päälle tai pois päältä.
  • Kamerat – Katsele kameroiden striimiä.
  • Kaiutinryhmät – Säädä kaikkien kaiutinryhmän laitteiden äänenvoimakkuutta ja taajuuskorjainta tai muuta ryhmän asetuksia. Voit myös aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- ja taaksepäin kappaleessa, podcastissa tai äänikirjassa tai lopettaa striimauksen.

Fiidi

Fiidi ‑välilehdeltä löydät tärkeitä laitteiden tapahtumailmoituksia sekä muistutuksia.

• Tärkeät tapahtumat  ​​​​​Tarkista tärkeitä tapahtumia edellisten 30 päivän ajalta.
  • 48 tunnin yhteenveto – Katso yleiskatsaus laitteen tapahtumista viimeisten 48 tunnin ajalta.
  • Tutustu – Lue lisää uusista ominaisuuksista, käytettävissä olevista kyselyistä, Chromecastia tukevista sovelluksista ja laitteillesi saatavilla olevista tarjouksista.

Tilivalikko

Pääset seuraaviin asetuksiin valitsemalla kuvasi Google Home ‑sovelluksen oikeasta yläkulmasta:

Add another account image Lisää toinen tili – Ota käyttöön laitteita ja palveluja, lisää kotiin jäseniä ja luo kaiutinryhmiä ja koteja.

Hallinnoi tämän laitteen tilejä – Lisää tai poista tilejä.

Home-sovelluksen asetukset – Valitse yleiset tietosuoja-asetukset, oikeudelliset asetukset ja sovelluksen asetukset.

• Sähköposti-ilmoitukset – Ylläpidä sähköposti-ilmoituksia
  • Poista tallennetut Wi-Fi-verkot – Tyhjennä kaikki tallennetut Wi-Fi-verkot
  • Tyhjennä sovellusten sijainnit – Poista tallennetut sijainnit
  • Kumppaniyhteydet – Valitse, mitä dataa Google Nest ‑kumppaneille jaetaan
  • Haku- ja katseluhistoria – Hallitse haku- ja katseluhistoriaa
  • Usein kysyttyä Google Nestin tietosuojasta – Lue tietosuojasta usein kysyttyjä kysymyksiä
  • Nestin lisäkäyttöehdot
  • Avoimen lähdekoodin lisenssit
  • Sovelluksen tiedot – Katso sovelluksen versio
  • Google-sovelluksen asetukset – Tarkista Google-sovelluksen asetukset.
  • Arvioi sovellus – Arvioi sovellus Google Play Kaupassa.

Assistantin asetukset – Ylläpidä Google Assistantin asetuksia, palveluja ja linkitettyjä laitteita.

Oma toiminta – Tarkista ja ylläpidä Google Assistantin toimintaa.

Ohje – Siirry Chromecast- ja Google Nest -ohjekeskuksiin. Saat vastauksia kysymyksiin ja löydät vianetsintäohjeita.

Palaute – Lähetä palautetta näytöistäsi ja kaiuttimistasi, Chromecastista ja Chromecast Built-In ‑laitteista.

Kotiasetukset

Yleiset

• Kodin tiedot – Muuta kodin lempinimeä ja osoitetta.
  • Kotitalous – Lisää ja poista kodin jäseniä.
  • Huoneet ja laitteet – Katso tämänhetkiset huoneesi ja laitteesi.

Ominaisuudet

• Ilmoitukset – Valitse, mitä sovellusilmoituksia haluat saada.
  • Digitaalinen hyvinvointi – Muokkaa Digitaalisen hyvinvoinnin asetuksia.
  • Ohjelmat – Luo laitteelle ohjelmia ja ylläpidä niitä.
  • Nest Wifi – Ylläpidä Nest Wifin, Google Wifin tai OnHubin verkkojen nimiä, salasanoja ja asetuksia.
  • Nest Aware Ylläpidä tilausta ja ominaisuuksia (vain siirretyt tilit).

Palvelut

• Video – Valitse haluamasi kuva- ja videopalveluntarjoajat.
  • Musiikki – Valitse haluamasi suosituilta musiikkipalveluntarjoajilta.
  • Podcastit – Valitse ensisijainen radiopalvelusi.
  • Live-TV – Linkitä live-TV-palvelut.
  • Ääni- ja videopuhelut – Katso ja muuta puheluasetuksiasi.
  • Muistiinpanot ja listat – Katso ja ylläpidä ostoslistojasi.
  • Toimii Googlen kanssa – Linkitä ja ylläpidä Toimii Googlen kanssa ‑palveluitasi.