Her er Google Home-appen

Google Home-appen Google Home-appen hjælper dig med at konfigurere og styre Google Nest-termostater, kameraer, dørklokker, højttalere og skærme, Chromecast og tusindvis af andre kompatible enheder. Du kan også tjekke dine påmindelser og seneste notifikationer – alt sammen i én og samme app. I denne artikel kan du få flere oplysninger om Home-appen, og hvordan du bruger den til at styre dit hjem.

Hent den nyeste version af Google Home-appen Google Home-appen

Download eller opdater Google Home-appen Google Home-appen i Google Play Butik.

Sådan bruger du Google Home-appen Google Home-appen

• Konfigurer Google-enheder som f.eks. kameraer, højttalere, skærme, Wi-Fi-routere og Chromecast-produkter.
  • Styr, organiser og administrer Google Nest-enheder og kompatible enheder (kig efter Works with Hey Google- eller Works with Google Home-badget) fra andre virksomheder, f.eks. lamper, dørsensorer, smartstøvsugere, temperatursensorer, fjernsyn og Matter-understøttede produkter (kig efter Matter-logoet på pakken).
  • Brug Google Assistent på din mobilenhed til at ringe til dit hjem, så alle dine enheder, der er tilknyttet Duo, ringer eller til at udsende en fællesbesked fra dine Google Assistent-højttalere og -skærme.
  • Opret og administrer rutiner ved hjælp af dine enheder og Google Assistent i dit hjem.
  • Skift indstillinger og præferencer for dine enheder, Google Assistent, din Google-konto og meget mere.

Find rundt i Home-appen

Home-appen Google Home-appen er opdelt i flere sektioner, så du nemt kan finde det, du skal bruge.

Favoritter

Du kan tilføje (eller fjerne) enheder i Favoritter for at få hurtig og nem adgang. Du kan åbne indstillingerne på en enhed ved at holde enhedsfeltet nede. Nogle enhedsfelter viser enhedens status eller udvalgte indstillinger.

Sektionen Favoritter kan tilpasses, så du kan fastgøre de enheder, rum, automatiseringer, handlinger, du vil have hurtig adgang til, og tjekke enhedens tilstand.

Tilpas Favoritter

• Du kan ændre, hvilke enheder du har i Favoritter, ved at rulle ned og trykke på Rediger
    • Hvis du vil tilføje flere felter, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for feltet.
    • Hvis du vil fjerne felter, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for feltet.
  • Du kan organisere dine enheder ved at trykke på Omorganiser og trække felterne til den ønskede placering.

Når du trykker på feltet Favoritter, åbnes indstillingerne for dine kameraer, termostater, højttalere og skærme, Chromecast og andre smartenheder.

Andre centrale funktioner i Favoritter :

• Navn på/valg af hjem: Navnet på dit hjem vises over sektionen Favoritter . Hvis du har konfigureret flere hjem, kan du trykke på hjemmets navn for at skifte mellem dem.
  • Indbakke: Favoritter har også indbakken , hvor du kan finde vigtige notifikationer om dit hjem, f.eks. problemer med enheden, foreslåede automatiseringer og invitationer til at deltage i et hjem.
  • Enhedskategorier: Disse vises øverst i sektionen Favoritter :
    • Kameraer: Viser videofeedet fra dit kamera. Hvis du har mere end ét kompatibelt kamera, kan du se dem i en samlet visning.
    • Lys: Tænder eller slukker dine kompatible smartlys. Styr alle lamperne i dit hjem eller kun lamperne i et bestemt rum.
    • Wi-Fi: Kører hastighedstests og administrerer netværk og indstillinger for Nest Wifi eller Google Wifi.
    • Klima: Åbner indstillingerne for din kompatible termostat. Hvis du har mere end én smarttermostat, kan du vælge, hvilken en du vil styre.
  • Miniafspiller til medier: Viser, hvilke medier der afspiller indhold, og hvilken enhed det afspilles på. Hvis du har mere end én enhed, kan du vælge at streame fra én enhed til en anden. Du kan starte eller stoppe afspilningen af medier med et enkelt tryk.

Enheder

I Enheder kan du se alle de enheder, du har føjet til dit hjem, organiseret efter de rum, de er tildelt. Du kan åbne indstillingerne på en enhed ved at holde enhedsfeltet nede. Nogle enhedsfelter viser enhedens status eller udvalgte indstillinger.

Enhedsstyring

I Favoritter eller Enheder kan du holde enhedsfeltet nede for at administrere eller tilgå enhedens indstillinger. Der findes forskellige indstillinger for de forskellige enhedstyper, og nogle af dem vises muligvis i selve enhedsfeltet.

• Google Nest- og Home-højttalere og -skærme – Styr højttalerens lydstyrke og equalizer, eller få adgang til indstillingerne. Du kan også afspille sange, podcasts eller lydbøger, sætte afspilningen på pause, springe frem og tilbage eller stoppe med at caste.
  • Kameraer – Se livevideo fra dine kompatible kameraer. Nyere kameraer giver dig også mulighed for at ændre indstillinger og visningshistorik.
  • Termostat – Juster den ønskede rumtemperatur, skift tilstand, og se den omgivende temperatur. Afhængigt af termostatmodellen kan du muligvis ændre andre indstillinger.
  • Chromecast-enheder – Juster lydstyrken for skærmen, eller tilgå indstillingerne. Du kan også afspille videoer, film og tv-serier, sætte afspilningen på pause, springe frem og tilbage eller stoppe med at caste.
  • Lys – Tænd og sluk for smartlys, og juster lysstyrken (hvis dette understøttes).
  • Smartstik – Tænd og sluk dit smartstik.
  • Højttalergrupper – Tilgå indstillingerne for gruppen.

Automatiseringer

Automatiseringer viser alle de automatiseringer, du bruger i øjeblikket, og forslag til automatiseringer for enhederne i dit hjem.

Du kan få flere oplysninger om automatiseringer i denne artikel i Hjælp

Aktivitet

Aktivitet viser historikken for dit hjem, hvilket omfatter hændelser, der er registreret af kameraer, interaktioner med Google Assistent, enhedstilstande m.m.

Hvis du gerne vil søge efter bestemte typer aktivitet, kan du trykke på Filtrér for at vælge, hvad du vil se. Vælg en hvilken som helst kombination af hændelser og enheder for at finde det, der er vigtigst for dig. Vælg de filtre, du vil bruge, og tryk på Gem.

Indstillinger

Indstillinger er det sted, hvor du kan se oplysninger om dit hjem, se hjemmets medlemmer, tilføje enheder, oprette nye rum og grupper, se, hvilke tjenester du har aktiveret, og meget mere.

Kontomenu

Brug kontomenuen til at ændre indstillinger og præferencer for dine enheder, Google Assistent, din Google-konto og meget mere.

1. Tryk på din konto Account icon øverst til højre på en af appens hovedskærme.
  2. Tryk på for at åbne menuen.
    • Add another account image Tilføj en ny konto – Konfigurer enheder og tjenester, føj medlemmer til husstanden, og opret højttalergrupper og hjem.
    • Administrer konti på denne enhed – Du kan finde konti ved at trykke på menupilen ud for kontoen. Tilføj eller fjern konti.
    • Hjælp – Gå til Hjælp til Chromecast og Google Nest. Få svar på spørgsmål, og find oplysninger om fejlfinding.
    • Feedback – Indsend en feedbackrapport om dine højttalere og skærme, din Chromecast og dine enheder med indbygget Chromecast.