Need help? Contact the Chromecast Support Team for assistance.

Je Chromecast Audio-apparaat opnieuw opstarten

Je kunt verschillende problemen oplossen door je Chromecast Audio-apparaat opnieuw op te starten. Je kunt je Chromecast Audio-apparaat op twee manieren opnieuw opstarten:

Optie 1: Vanuit de Google Home-app

1. Zorg ervoor dat je op je mobiele apparaat of tablet verbinding hebt met hetzelfde wifi-netwerk als op je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op je apparaat en dan Instellingen .
  4. Tik rechtsboven op Meer More menu en dan Opnieuw opstarten.

Optie 2: Via de voedingsbron

1. Trek het netsnoer uit het Chromecast Audio-apparaat.
  2.  Wacht ongeveer één minuut.
  3.  Sluit het netsnoer weer aan.