Genstart din Chromecast Audio-enhed

Genstart af din Chromecast Audio-enhed kan løse en række problemer. Du kan genstarte din Chromecast Audio-enhed på to forskellige måder:

Valgmulighed 1 – ved hjælp af Google Home-appen:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  4. Øverst til højre på den enhed, du vil genstarte, skal du trykke på enhedskortmenuen Menu >  Indstillinger.
  5. Øverst til højre på siden Enhedsindstillinger skal du trykke på knappen Mere More > Genstart.

Valgmulighed 2:

1. Tag strømstikket ud af Chromecast Audio-enheden.
  2.  Vent ca. ét minut, før du sætter strømstikket i igen.
  3.  Sæt strømstikket i igen.