Krav til Chromecast-enheder

Her er minimumskravene til konfiguration og brug af Chromecast-enheder:

Krav til operativsystemet (OS) på mobilenheder

Du kan bruge Google Home-appen på kompatible mobilenheder til at konfigurere Chromecast med Google TV, Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast.

Google Home-appen er kompatibel med følgende mobilenheder:

• Android-telefon eller -tablet med Android 9.0 eller nyere
  • iPhone eller iPad med iOS 15.0 eller nyere

Du kan downloade Google Home-appen i Google Play Butik eller App Store.

Bemærk! Chromecast kan ikke konfigureres med en computer. Brug en mobilenhed til at konfigurere Chromecast.

Krav til hardware og bredbånd

Alle Chromecast-enheder kræver et fjernsyn med indbygget version 1.3 eller nyere af Beskyttelse af digitalt indhold med høj båndbredde (HDCP, High-bandwidth Digital Content Protection). Hvis du vil se 4K-indhold, skal dit fjernsyn have HDCP 2.2. De fleste fjernsyn, der er under 5 år gamle og har HDMI-porte, har mindst én port, der understøtter HDCP 2.2.

Hvis du vil se 4K- eller Ultra HD-indhold, skal dit udstyr ud over kravene ovenfor opfylde følgende krav:

• Du skal have et 4K-kompatibelt fjernsyn og en internetforbindelse med høj hastighed på mindst 20 Mbit/sek. for at se 4K-indhold.
  • Du skal have et HDR-kompatibelt (High Dynamic Range) fjernsyn for at se HDR-indhold.

Vigtigt!

1. Tilgængeligheden og effektiviteten af funktioner og tjenester afhænger af appen, enheden og netværket. Funktionerne og tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige i alle områder, og der kræves muligvis abonnement. Der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og der kan opkræves gebyrer.
  2. Varigheden af dit indhold, din internetudbyders netværkstilgængelighed over tid og andre faktorer kan påvirke din internethastighed, og dermed hvorvidt din Chromecast-enhed kan vise indhold i den bedst mulige opløsning. Se, hvordan du streamer indhold i 4K Ultra HD.
  3. 4K-indhold understøttes kun på Chromecast med Google TV (4K) og Chromecast Ultra.

Gå til Specifikationer for Chromecast for at få flere oplysninger om de tekniske specifikationer for Chromecast-enheder.

Servicevilkår og privatliv

Brugen af Google Home-appen og enheder, der er konfigureret via appen, er underlagt Googles servicevilkår og de supplerende yderligere servicevilkår for Nest. Bemærk! Privatlivspolitikken beskriver, hvordan data håndteres af denne app og disse enheder. Få flere oplysninger i artiklen i Hjælp om privatliv i forbindelse med Google Nest. Se, hvordan vi værner om dit privatliv i hjemmet.