Krav for Chromecast-enheder

Her er minimumskravene til operativsystem (OS) for Chromecast-enheder:

Krav til operativsystemet (OS) på mobilenheder

Du kan bruge Google Home-appen Google Home app på kompatible mobilenheder til at konfigurere Chromecast (begge versioner), Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast.

Google Home-appen er kompatibel med mobilenheder, der kører:

• Android 5.0 eller nyere
  • iOS 11.0 eller nyere

Minimumskrav til operativsystemet (OS) på computere

Konfiguration fra en computer af Chromecast (begge versioner), Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast kræver en computer/bærbar computer med Wi-Fi-forbindelse, der kører:

• Mac OS X 10.9 eller nyere og Chrome-browseren
  • Windows 7 eller nyere og Chrome-browseren
  • Eller er en Chrome OS-enhed

Bemærk! Google Home-mobilappen er ikke nødvendig for at konfigurere og caste fra computere.

Hardware- og bredbåndskrav for at se 4K- eller Ultra HD-indhold på Chromecast Ultra

Hvis du vil se 4K- eller Ultra HD-indhold på Chromecast Ultra, skal dit udstyr ud over OS-kravene ovenfor opfylde følgende krav:

• For at se 4K-indhold skal du have et 4K-kompatibelt fjernsyn og en internetforbindelse med høj hastighed (mindst 25 Mbps)
  • For at se HDR-indhold skal du have et HDR-kompatibelt fjernsyn.

Vigtigt!

1. Tilgængeligheden og effektiviteten af funktioner og tjenester afhænger af appen, enheden og netværket. Funktionerne og tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige i alle områder, og der kræves muligvis abonnement. Der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og/eller der kan opkræves gebyrer.
  2. Varigheden af dit indhold, din internetudbyders netværkstilgængelighed over tid og andre faktorer kan påvirke din internethastighed og dermed, hvorvidt Chromecast Ultra kan vise indhold i den bedst mulige opløsning. Her kan du få flere oplysninger om streaming af 4K Ultra HD-indhold med Chromecast Ultra

Læs artiklen Specifikationer for Chromecast for at få flere oplysninger om de tekniske specifikationer for Chromecast-enheder.

Bemærk! Chromecast Ultra er ikke tilgængelig i alle lande.