Krav for Chromecast-enheder

Her er minimumskravene til operativsystem (OS) for Chromecast-enheder:

Krav til operativsystemet (OS) på mobilenheder

Du kan bruge Google Home-appen Google Home app på kompatible mobilenheder til at konfigurere Chromecast (begge versioner), Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast.

Google Home-appen er kompatibel med mobilenheder, der kører:

• Android 5.0 eller nyere
  • iOS 12.0 eller nyere
Bemærk! Vi understøtter ikke længere konfiguration af Chromecast på en computer. Brug en mobilenhed, hvis du vil konfigurere Chromecast.

Hardware- og bredbåndskrav for at se 4K- eller Ultra HD-indhold på Chromecast Ultra

Hvis du vil se 4K- eller Ultra HD-indhold på Chromecast Ultra, skal dit udstyr ud over OS-kravene ovenfor opfylde følgende krav:

• For at se 4K-indhold skal du have et 4K-kompatibelt fjernsyn og en internetforbindelse med høj hastighed (mindst 20 Mbit/s)
  • For at se HDR-indhold skal du have et HDR-kompatibelt fjernsyn.

Vigtigt!

1. Tilgængeligheden og effektiviteten af funktioner og tjenester afhænger af appen, enheden og netværket. Funktionerne og tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige i alle områder, og der kræves muligvis abonnement. Der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og/eller der kan opkræves gebyrer.
  2. Varigheden af dit indhold, din internetudbyders netværkstilgængelighed over tid og andre faktorer kan påvirke din internethastighed og dermed, hvorvidt Chromecast Ultra kan vise indhold i den bedst mulige opløsning. Her kan du få flere oplysninger om streaming af 4K Ultra HD-indhold med Chromecast Ultra

Læs artiklen Specifikationer for Chromecast for at få flere oplysninger om de tekniske specifikationer for Chromecast-enheder.

Brug af Google Home-appen og enheder, der er konfigureret via appen, er underlagt Google Servicevilkår og de supplerende servicevilkår for Nest. Bemærk! I privatlivspolitikken kan du læse, hvordan appen og disse enheder håndterer data. Du kan desuden læse mere i denne hjælpeartikel om privatliv i forbindelse med Nest.  Se, hvordan vi værner om dit privatliv i hjemmet.