Starta om Chromecast-enheten

Många problem med Chromecast-enheten går att lösa genom att starta om den. Det finns tre sätt att starta om Chromecast-enheten på:

Chromecast, Chromecast Audio och Chromecast Ultra

Med Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar Inställningar uppe till höger   Fler inställningar More  Starta om.

Med strömkällan

1. Dra ur strömsladden till Chromecast-enheten.
  2. Vänta i en minut.
  3. Sätt i strömsladden igen.

Obs! Chromecast-enheten startas inte om när du kopplar bort den från tv:ns HDMI-port. Du måste koppla från strömkällan för att starta om den.

Chromecast med Google TV

Med Google TV

1. Välj din profil uppe till höger på tv-skärmen med fjärrkontrollen till Chromecast följt av Inställningar .
  2. Välj Systemföljt av Starta om följt av Starta om.

Med strömkällan

1. Dra ur kontakten till Chromecast with Google TV-enheten.
  2. Vänta i en minut.
  3. Sätt i kontakten igen.

Obs! Chromecast with Google TV-enheten startas inte om när du kopplar bort den från tv:ns HDMI-port. Du måste koppla från strömkällan för att starta om den.