Start Chromecast på nytt

Det kan hende du kan løse flere problemer ved å starte Chromecasten på nytt. Du kan starte Chromecasten på nytt på tre måter:

Chromecast, Chromecast Audio og Chromecast Ultra

Fra Google Home-appen

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Innstillinger  Flere innstillinger More  Start på nytt.

Fra strømkilden

1. Koble strømkabelen fra Chromecasten.
  2. La den være koblet fra i ett minutt.
  3. Koble strømkabelen til igjen.

Merk: Når du kobler Chromecasten fra HDMI-porten på TV-en, starter ikke enheten på nytt. Den må kobles fra strømkilden for at den skal starte på nytt.

Chromecast med Google TV

Fra Google TV

1. Øverst til høyre på TV-skjermen bruker du Chromecast Voice Remote til å velge profilen din etterfulgt av Innstillinger .
  2. Velg System etterfulgt av Start på nytt etterfulgt av Start på nytt.

Fra strømkilden

1. Koble strømkabelen fra Chromecast with Google TV.
  2. La den være koblet fra i ett minutt.
  3. Koble kabelen til Chromecast with Google TV igjen.

Merk: Når du kobler Chromecast with Google TV fra HDMI-porten på TV-en, starter ikke enheten på nytt. Den må kobles fra strømkilden for at den skal starte på nytt.