Je Chromecast-apparaat opnieuw opstarten

Je kunt verschillende problemen oplossen door je Chromecast-apparaat opnieuw op te starten. Je kunt de Chromecast op 3 manieren opnieuw opstarten:

Chromecast, Chromecast Audio en Chromecast Ultra

Via de Google Home-app

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen Instellingen Meer instellingen More Opnieuw opstarten.

Via de voedingsbron

1. Koppel de stroomkabel los van het Chromecast-apparaat.
  2. Wacht ongeveer 1 minuut.
  3. Sluit de kabel weer aan.

Opmerking: Als je de Chromecast uit de HDMI-poort van de tv haalt, start het apparaat niet opnieuw op. Het apparaat start alleen opnieuw op als je het loskoppelt van de voedingsbron.

Chromecast met Google TV

Via Google TV

1. Gebruik de Chromecast-stembediening en selecteer rechtsboven in het tv-scherm je profiel en dan Instellingen .
  2. Selecteer Systeem en dan Opnieuw opstarten en dan Opnieuw opstarten.

Via de voedingsbron

1. Haal de stroomkabel uit de Chromecast with Google TV.
  2. Wacht ongeveer 1 minuut.
  3. Sluit de kabel weer aan op de Chromecast with Google TV.

Opmerking: Als je de Chromecast with Google TV uit de HDMI-poort van de tv haalt, wordt het apparaat niet opnieuw opgestart. Het apparaat wordt alleen opnieuw opgestart als het wordt ontkoppeld van de voedingsbron.