Chromecast-laitteen uudelleenkäynnistys

Chromecast-laitteen uudelleenkäynnistys (eli tehdasasetusten palautus) voi korjata useita ongelmia. Chromecastin voi käynnistää uudelleen (eli tehdasasetukset voi palauttaa) kahdella tavalla:

Vaihtoehto 1 – Google Home ‑sovelluksesta

1. Tarkista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse uudelleen käynnistettävän Chromecastin kuvake.
  4.  Valitse Asetuksetja sittenLisäasetuksetja sittenKäynnistä uudelleen.
  5.  Vahvista valinta valitsemalla vielä Käynnistä uudelleen

Vaihtoehto 2 – Virtalähteestä

1. Irrota Chromecast-laitteen virtajohto.
  2.  Odota noin minuutin ajan.
  3.  Kytke virtajohto takaisin.

Huom. Chromecast ei käynnisty uudelleen, jos irrotat vain sen johdon television HDMI-portista. Laitteen uudelleenkäynnistys edellyttää virtajohdon irrottamista.