Genstart din Chromecast-enhed

Genstart (også kaldet nulstilling) af din Chromecast-enhed kan løse en række problemer. Der er to måder, du kan genstarte (eller nulstille) din Chromecast-enhed på:

Valgmulighed 1: I Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på ikonet for den Chromecast, du vil genstarte.
  4.  Tryk på Indstillingerog derefterFlere indstillingerog derefterGenstart.
  5.  Tryk på Genstart igen for at bekræfte dit valg.

Valgmulighed 2: Fjern stømkilden

1. Tag strømstikket ud af Chromecast-enheden.
  2.  Vent ca. ét minut, før du sætter strømstikket i igen.
  3.  Sæt strømstikket i igen.

Bemærk! Du kan ikke genstarte enheden ved at koble din Chromecast-enhed fra fjernsynets HDMI-port. Den skal kobles fra strømkilden for at genstarte.