Kontakt Chromecast-supportteamet

Vi står klar til at hjælpe

Du kan altid få fat i en Chromecast-ekspert, hvis du har brug for hjælp. Der er masser af forskellige måder at få svar på, så det er nemt at vælge den mulighed, der fungerer bedst for dig.

phone icon

Ring til os

Tal med en specialist i Chromecast døgnet rundt alle ugens syv dage på engelsk ved at ringe på 80400112.  Ringer du fra et andet land? Se hele vores liste med telefonnumre.

Anmod om at blive ringet op

Spar tid ved at anmode om at blive ringet op af en Chromecast-ekspert. Klik på Anmod om at blive ringet op, og få hurtigere svar uden at blive sat til at vente.  Bemærk! Du skal være logget ind på din Google-konto for at bruge denne funktion.
learn icon

Få flere oplysninger

Gennemse Hjælp til Chromecast. Her kan du hurtigt finde svar og udforske nye funktioner når som helst og hvor som helst. Begynd at lære mere nu.

Twitter icon

Kom i forbindelse med os

Kom i kontakt med os på forskellige sociale medier for at få de nyeste opdateringer, tips og tricks om Chromecast. Find os på sociale medier. Kun på engelsk.

Spørg eksperterne

Få gode råd fra et fællesskab af Chromecast-entusiaster, der har svarene på dine sværeste spørgsmål om at caste. Det er hurtigt, gratis og hyggeligt. Stil et spørgsmål. Kun på engelsk.