Testausohjelman yleiskatsaus

Testausohjelma on valinnainen kanava, joka päivittää Chromecast-, Google Nest- tai Home ‑kaiuttimelle tai ‑näytölle uusimman laiteohjelmistoversion, ennen kuin se on kaikkien saatavilla. Ohjelman jäsenet saavat laitteen uudet ominaisuudet ja parannukset käyttöönsä aiemmin, ja Google voi etsiä ja korjata vikoja ennen kuin julkaisut tulevat kaikkien saataville.

Huom. Testausohjelma eroaa julkisesta ennakkoversiosta, joka on tarkoitettu Google Home ‐sovelluksen ja mobiililaitteiden uusien ominaisuuksien ennakkojulkaisuun.

Miksi liittyisin testausohjelmaan?

Miksi liittyisin testausohjelmaan?
  • Testaa uusimpia ominaisuuksia: pääset kokeilemaan uusia ominaisuuksia Chromecastille, kaiuttimelle ja näytölle lähetettyjen ohjelmistopäivitysten kautta ennen kuin ne julkaistaan kaikille.
  • Anna aikaista palautetta: Jos sinulla on loistava idea tai näet virheen käyttäessäsi testauslaiteohjelmistoa, kerro meille siitä. Ehdotuksesi saattavat tehdä tuotteesta entistä paremman.
  • Pysy ajan tasalla: Ei huolta puuttuvista päivityksistä. Saat sähköpostin heti, kun laitteesi saa uusimman laiteohjelmiston.

Onko tämä betaohjelma?

Kyseessä ei ole ohjelmiston betaversio. Emme julkaise ominaisuuksia testausohjelmaan ennen kuin uskomme niiden olevan valmiita kaikille käyttäjille. Saat vain uudet ominaisuudet käyttöösi ennen kuin ne julkaistaan kaikille.
Kuten aina uusien ominaisuuksien tapauksessa, testausohjelman laiteohjelmistopäivityksissä olevat ongelmat voivat vaikuttaa tuotteiden toimintaan. Tiimimme seuraavat testausohjelmaa, jotta ongelmia voidaan ehkäistä ja korjata nopeasti.
Kuinka usein testauskanava päivitetään?
Testauskanava päivitetään hieman ennen laiteohjelmiston tuotantoversioiden julkaisua.
Mille laitteille testausohjelma on saatavilla?
Testausohjelma on saatavilla Chromecast-, Chromecast (2. sukupolvi)-, Chromecast (3. sukupolvi)-, Chromecast Ultra- ja Chromecast Audio -laitteille sekä Google Nest- ja Home ‑kaiuttimille ja ‑näytöille.

Testausohjelmaan liittyminen

Kuinka voin liittyä testausohjelmaan?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Laitteen tiedot ja sitten Testausohjelma.
  5. Jos et löydä testausohjelmaa, emme tällä hetkellä hyväksy uusia jäseniä. Tarkista tilanne uudelleen, kun uusia tilaisuuksia tulee saataville.
  6. Valitse, haluatko saada sähköposti-ilmoituksia, siirtämällä liukusäädintä oikealle tai vasemmalle. Huom. Suosittelemme sallimaan sähköposti-ilmoitukset, jotta tiedät, milloin uudet päivitykset on lähetetty laitteellesi.
  7. Jos sallit sähköposti-ilmoitukset, sinua pyydetään kirjautumaan Google-tilillesi, jos et ole jo kirjautunut.
  8. Tarkista sivun sisältö ja valitse Liity ohjelmaan.
  9. Tarkista sivun sisältö ja valitse Selvä.
Mistä tiedän, olenko testausohjelmassa?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2.  Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Laitteen tiedot ja sitten Testausohjelma.
  5. Jos olet jäsen, näytöllä lukee "Päällä" tai "Päällä (laiteohjelmiston testiversio: #)". Jos haluat liittyä jäseneksi, seuraa yllä olevia liittymisohjeita.
Miksi sähköpostiosoitettani kysytään liittyessäni testausohjelmaan?

Kun liityt testausohjelman postituslistalle, saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisemme laiteohjelmiston testiversion laitteellesi.

Näin voit poistaa sähköposti-ilmoitukset käytöstä:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilisi.
  3. Valitse Home-sovelluksen asetukset  ja sitten Sähköposti-ilmoitukset.
  4. Ota Chromecastin ja Google Nestin testausohjelma pois päältä Off.
En löydä testausohjelma-asetusta tai se on himmennetty Laiteasetukset-sivullani.
Jos et löydä asetusta, emme tällä hetkellä hyväksy testausohjelmaan uusia jäseniä. Tarkista tilanne uudelleen, kun uusia tilaisuuksia tulee saataville.
Mitä eri testausohjelman tilat tarkoittavat?

Alta voit tarkistaa, mitä testausohjelman tila laitteellasi tarkoittaa.

Tila Kuvaus

Päällä

(Odottaa seuraavaa testausohjelman laitepäivitystä)

Olet mukana ohjelmassa ja valmiina vastaanottamaan seuraavan laiteohjelmiston testiversion.

Päällä

(Laiteohjelmiston testiversio: #)

Uusi laiteohjelmiston testiversio on lähetetty laitteellesi.

Pois päältä

(Odottaa seuraavaa julkista laitepäivitystä)

Olet päättänyt poistua ohjelmasta ja odotat seuraavaa laiteohjelmiston tuotantoversiota (tämä voi kestää viikon tai pari).
Pois päältä Et ole mukana testausohjelmassa.

Testausohjelmasta poistuminen

Miten voin poistua testausohjelmasta?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2.  Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset  ja sitten Laitteen tiedot ja sitten Testausohjelma  ja sitten Poistu ohjelmasta.
  5. Laiteasetusten Testausohjelma-kohdassa lukee Poistutaan.

Tärkeää: vaikka laitteesi tila on Poistutaan, sinun on odotettava laiteohjelmiston seuraavan tuotantoversion julkaisua, ennen kuin voit virallisesti poistua ohjelmasta. Tämä voi kestää viikon tai pari.

Palautteen lähettäminen testausohjelmasta

Jos minulla on ongelmia laitteeni kanssa, mitä minun pitäisi tehdä?
Kun toimitat yksityiskohtaista palautetta ongelmastasi, se auttaa meitä ongelman ratkaisussa. Tärkeää: Jos mahdollista, lähetä palaute mobiililaitteella, älä Chromella.
Miten voin lähettää palautetta kokemuksestani?

Tärkeää: Jos mahdollista, lähetä palaute mobiililaitteella, älä Chromella.

Annoin palautetta, mutta ongelma ei korjaantunut. Miksi?
Kiitos palautteestasi. Arvostamme apuasi. Emme voi yleensä lähettää sinulle henkilökohtaista vastausta, mutta käymme raporttisi läpi ja käytämme antamiasi tietoja Chromecastin, kaiuttimien ja näyttöjen kehittämiseen.
Olen palauttanut laitteeni tehdasasetukset. Täytyykö minun liittyä testausohjelmaan uudelleen?
Jos sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset, sinun on liityttävä testausohjelmaan uudelleen ja mahdollisesti odotettava seuraavan laiteohjelmiston testiversion julkaisua, ennen kuin voit jatkaa ohjelmiston testikäyttöä.
Voinko poistua testausohjelmasta palauttamalla laitteeni tehdasasetukset?
Tehdasasetusten palauttaminen poistaa laitteen välittömästi testausohjelmasta, mutta laitteellasi oleva laiteohjelmisto ei päivity saman tien. Sinun on odotettava, kunnes seuraava laiteohjelmiston tuotantoversio julkaistaan, jotta laitteesi ei enää käytä testiversiota. Tämä voi kestää viikon tai pari.