Testausohjelman yleiskatsaus

Testausohjelma on käyttäjän valitsema kanava, joka päivittää Chromecast- tai Google Home ‑laitteelle uusimman laiteohjelmistoversion ennen kuin se on kaikkien saatavilla.  Tämän avulla ohjelman jäsenet saavat laitteen ominaisuudet ja parannukset aiemmin käyttöönsä. Se on mielenkiintoinen tapa nähdä etukäteen uusimmat päivitykset – ja päästä kertomaan meille mielipiteesi niistä.

Syitä liittyä testausohjelmaan

Miksi liittyisin testausohjelmaan?
  • Uusien ominaisuuksien testaaminen: Pääset kokeilemaan uusimpia Chromecast- tai Google Home ‑laitteelle lähetettyjä ominaisuuksia ennen kuin ne julkaistaan kaikille.
  • Aikainen palaute: Jos sinulla on loistava idea tai näet virheen käyttäessäsi testauslaiteohjelmistoa, kerro meille siitä. Ehdotuksesi saattavat tehdä tuotteesta entistä paremman.
  • Ajan tasalla pysyminen: Ei huolta päivitysten puuttumisesta. Saat sähköpostin heti kun laitteesi saa uusimman laiteohjelmiston.
Onko tämä betaohjelma?
Kyseessä ei ole ohjelmiston betaversio. Tarkoituksemme on, että testausohjelman päivitysten laatu on sama kuin tuotantoversion päivitysten. Saat vain uudet ominaisuudet käyttöösi ennen kuin ne julkaistaan kaikille.
Kuinka usein testauskanava päivitetään?
Testauskanava päivitetään hieman ennen laiteohjelmiston tuotantoversion julkaisua.
Mitkä laitteet voivat osallistua testausohjelmaan?
1. sukupolven Chromecastit, Chromecastit, Chromecast Ultrat, Chromecast Audiot ja Google Homet voivat liittyä testausohjelmaan.

Testausohjelmaan liittymisen ohjeet

Kuinka voin liittyä testausohjelmaan?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app puhelimella tai tabletilla.
  2. Valitse Koti-kohdasta ja sitten laite, jolla haluat liittyä testausohjelmaan.
  3. Valitse Asetukset  ja sitten Testausohjelma.
  4. Jos et näe testausohjelmaa, emme hyväksy uusia jäseniä tällä hetkellä. Tarkista tilanne uudelleen, kun uusia tilaisuuksia tulee saataville.
  5. Valitse, haluatko saada sähköpostipäivityksiä liikuttamalla liukusäädintä oikealle tai vasemmalle. Huom. Suosittelemme sallimaan sähköposti-ilmoitukset, jotta tiedät, milloin uudet päivitykset on lähetetty laitteellesi.
  6. Jos valitset sähköposti-ilmoitukset, sinua pyydetään kirjautumaan Google-tilillesi, jos et ole jo kirjautunut.
  7. Tarkista sivun sisältö ja valitse Liity ohjelmaan
  8. Tarkista sivun sisältö ja valitse SELVÄ​.
Mistä tiedän, olenko testausohjelmassa?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app puhelimella tai tabletilla.
  2. Valitse Koti-kohdasta ja sitten laite, joka on liitetty testausohjelmaan.
  3. Valitse laitekortin oikeasta yläreunasta Asetukset  ja sitten Testausohjelma.
  4. Jos olet jäsen, näet tekstin PÄÄLLÄ tai PÄÄLLÄ (laiteohjelmiston testiversio: #). Jos haluat liittyä jäseneksi, lue yllä olevat ohjeet testausohjelmaan liittymiseen.
Miksi sähköpostiosoitettani kysytään liittyessäni testausohjelmaan?
Kun liityt testausohjelman postituslistalle, saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisemme laiteohjelmiston testiversion laitteellesi.

Näin voit poistaa sähköposti-ilmoitukset käytöstä:
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse aloitusnäytön oikeasta alareunasta Tili .
  3. Valitse Tiliasetukset ja sitten Sähköposti-ilmoitukset.
  4. Poista Testaussähköposti-asetus käytöstä siirtämällä sen liukusäädin vasemmalle Off.
En näe testausohjelma-asetusta tai se on himmennetty Laiteasetukset-sivullani.
Jos et näe asetusta, emme hyväksy uusia jäseniä testausohjelmaan tällä hetkellä. Tarkista tilanne uudelleen, kun uusia tilaisuuksia tulee saataville.
Mitä eri testausohjelman tilat tarkoittavat?

Tämä testausohjelman tilojen luettelo auttaa sinua ymmärtämään laitteesi testausohjelman tämänhetkisen tilan. Tilan voi tarkistaa kohdassa Laiteasetukset -> Testausohjelma.

Tila Kuvaus

PÄÄLLÄ (Odottaa seuraavaa testausohjelman laitepäivitystä)

Olet liittynyt ohjelmaan ja valmis vastaanottamaan seuraavan laiteohjelmiston testiversion.
PÄÄLLÄ (laiteohjelmiston testiversio: #) Uusi laiteohjelmiston testiversio on lähetetty laitteellesi.
POIS PÄÄLTÄ (Odottaa seuraavaa julkista laitepäivitystä) Olet päättänyt poistua ohjelmasta ja odotat seuraavaa laiteohjelmiston tuotantoversiota (tämä voi kestää viikon tai pari).
POIS PÄÄLTÄ Et ole testausohjelmassa.

Testausohjelmasta poistuminen

Miten voin poistua testausohjelmasta?
Voit poistua testausohjelmasta noudattamalla näitä ohjeita:
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app puhelimella tai tabletilla.

2. Napauta Koti-kohdasta ja sitten sen laitteen laitekorttia, joka on liitetty testausohjelmaan.

3. Valitse Asetukset  ja sitten Testausohjelma ja sitten POISTU OHJELMASTA.
  4. Laiteasetusten Testausohjelma-kohdassa lukee Poistutaan.

Tärkeää: Vaikka laitteesi tilaksi on määritetty Poistutaan, sinun on odotettava, kunnes seuraava laiteohjelmiston tuotantoversio on julkaistu, ennen kuin voit virallisesti poistua ohjelmasta. Tämä voi kestää viikon tai pari.

Palautteen lähettäminen testausohjelmasta

Jos minulla on ongelmia laitteeni kanssa, mitä minun pitäisi tehdä?
Meidän on helpompi korjata ongelma, jos annat yksityiskohtaista palautetta ongelmastasi. Tärkeää: Jos mahdollista, lähetä palaute mobiililaitteella, älä Chromen kautta.
Miten voin lähettää palautetta kokemuksestani?

Tärkeää: Jos mahdollista, lähetä palaute mobiililaitteella, älä Chromen kautta.

Annoin palautetta, mutta ongelma ei ole korjaantunut. Miksi?
Kiitos palautteestasi. Arvostamme apuasi. Emme voi yleensä lähettää sinulle henkilökohtaista vastausta, mutta tutustumme raporttiisi ja käytämme antamiasi tietoja Chromecastin ja Google Homen parantamiseen.
Palautin laitteen tehdasasetukset. Täytyykö minun liittyä testausohjelmaan uudelleen?
Jos sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset, sinun on liityttävä Chromecastin testausohjelmaan uudelleen ja mahdollisesti odotettava seuraavan laiteohjelmiston testiversion julkaisua, ennen kuin voit jatkaa ohjelmiston testikäyttöä.
Voinko poistua testausohjelmasta, jos palautan laitteeni tehdasasetukset?
Jos palautat laitteen tehdasasetukset, laitteesi poistetaan välittömästi testausohjelmasta, mutta laitteellasi oleva laiteohjelmisto ei päivity saman tien. Sinun on odotettava, kunnes seuraava laiteohjelmiston tuotantoversio julkaistaan, jotta laitteesi ei enää käytä laiteohjelmiston testiversiota. Tämä voi kestää viikon tai pari.