Sånn endrer du volumet for lydgrupper

For å endre volumet for høyttalerne i en gruppe må du justere høyttalerne enkeltvis:

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på høyttaleren på startskjermen og så juster volumet.

Hvis du spiller av medieinnhold på en høyttalergruppe, kan du også følge denne fremgangsmåten for å justere volumet for enkelthøyttalere:

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Medier på startskjermen.
  3. Juster volumglidebryteren mot venstre eller høyre ved siden av enhetsnavnet.

Viktig: Når du trykker på volumknappene på siden av telefonen eller nettbrettet mens du er i Google Home-appen, blir ikke volumet justert.

Merk: Høyttalergrupper kan bare opprettes på telefoner og nettbrett. Chrome-nettleseren har ikke støtte for denne funksjonen. Men du kan likevel caste til grupper fra Chrome.