Het volume van een audiogroep aanpassen

Als je naar een groep cast, kun je het volume op 2 manieren aanpassen:

1. Pas het groepsvolume aan. Met deze actie wordt het volume van alle speakers binnen de groep aangepast.
  2. Pas het volume van 1 speaker aan als deze deel uitmaakt van een groep. Met deze actie wordt alleen het volume van die specifieke speaker aangepast.

Het volume van alle speakers binnen een groep aanpassen

Open een content-app (Google Play Muziek, Spotify, enzovoort) op je mobiele apparaat.

1. Zoek naar de volumefunctie in de app. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om het volume aan te passen. Of:
  2. Druk op de volumeknoppen van je telefoon of tablet om het volume te verhogen of te verlagen.

Opmerking: Met deze acties wordt het volume van alle speakers binnen de groep aangepast.

Vanuit de Google Home-app

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op je audiogroep.
  3. Pas het volume aan.

Het volume van 1 speaker aanpassen als deze deel uitmaakt van een groep

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op je audiogroep.
  3. Tik op Equalizer-instellingen .
  4. Je ziet een lijst met alle speakers binnen de groep en de daaraan gekoppelde volumeniveaus.
  5. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om het volume voor elke gewenste speaker aan te passen. Als je het volume wilt verhogen, schuif je naar rechts. Wil je het volume verlagen, dan schuif je naar links.

Je kunt het volume van een speaker ook aanpassen via de afzonderlijke apparaatkaart. Druk op de volumeknop om het volume aan te passen.

Belangrijk: Als je op de volumeknoppen van je telefoon of tablet (aan de zijkant van je telefoon of tablet) drukt terwijl de Google Home-app actief is, wordt het volume niet aangepast.

Opmerking: Speakergroepen kunnen alleen worden gemaakt vanaf een telefoon of tablet. Deze functie wordt niet ondersteund in de Chrome-browser. Je kunt vanuit Chrome wel naar een groep casten.