Sådan ændrer du lydstyrken

Når du caster til en gruppe, kan du ændre lydstyrken på to forskellige måder:

1. Du kan ændre lydstyrken for en gruppe. Denne handling ændrer lydstyrken for alle højttalere i gruppen.
  2. Du kan ændre lydstyrken for en enkelt højttaler, når den er en del af en gruppe. Denne handling ændrer kun lydstyrken for denne ene højttaler.

Sådan justerer du lydstyrken for en gruppe:

Gå til en indholdsapp (f.eks. Google Play Musik eller Spotify) på din Android- eller iOS-enhed.
  1. Find lydstyrkefunktionen i appen, og flyt skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken, eller
  2. Tryk på lydstyrkeknapperne på din telefon eller tablet for at skrue op eller ned.
  3. Bemærk! Disse handlinger ændrer lydstyrken for alle højttalere i gruppen.

Sådan justerer du lydstyrken for en enkelt højttaler, når den er del af en gruppe:

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  3. Rul for at finde gruppekortet til den gruppe, du vil justere lydstyrken for.
  4. Tryk på lydstyrkeknappen på gruppekortet.
  1. Du får nu vist en liste over alle højttalere i gruppen og deres lydstyrke.
  2. Flyt skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken for hver højttaler, du vil justere. Hvis du flytter skyderen til højre, skrues der op, og hvis du flytter den til venstre, skrues der ned.
  1. Bemærk! Du kan også justere en højttalers lydstyrke fra dens individuelle enhedskort. Du trykker blot på lydstyrkeknappen for at ændre lydstyrken.

Vigtigt! Lydstyrken justeres ikke, hvis du trykker på lydstyrkeknapperne på din telefon eller tablet, mens Google Home-appen er åben. Brug lydstyrkeknappen på enhedskortet til at justere lydstyrken som beskrevet ovenfor.

Bemærk! Du kan kun oprette en højttalergruppe på en telefon eller tablet. Funktionen understøttes ikke af Chrome-browseren. Du kan dog stadig caste til en gruppe fra Chrome.