Cast indhold til skytjenesterne Hangouts og Cast for Education fra Chrome

Del indhold med andre Google Hangout-deltagere eller Cast for Education-brugere via Chrome. Nedenfor kan du få flere oplysninger om skytjenester og vejledning i, hvordan du kommer godt i gang:

Om skytjenester
Med skytjenester kan du dele indholdet af din browserfane eller dit skrivebord med andre brugere via tjenester som f.eks. Google Hangouts og Cast for Education-modtagerappen. De er kun tilgængelige, når du er logget ind på Chrome.

Hvis du aktiverer denne valgmulighed, viser Chrome dig andre tjenester, du kan dele din skærm med, herunder:

• Hangouts, som du i øjeblikket deltager i eller har planlagt i din kalender.
  • Cast for Education-modtagere, som du administrerer eller har adgang til (modtagere er enheder, som er tilsluttet projektoren i klasselokalet).
Sådan konfigurerer du casting til skytjenester (som f.eks. Hangouts eller Cast for Education) fra Chrome
  1. Hvis du ikke allerede kører Chrome, kan du downloade Chrome
  2. Sørg for, at du kører den nyeste version af Chrome. Hvis du har problemer, kan du her læse, hvordan du henter Chrome-opdateringer.
  3. Log ind på Chrome-browseren.
  4. Fastgør Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome.
  5. Sørg for, at din computer er sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  6. Hvis du har fastgjort Cast-knappen Inactive cast extension , skal du
    1. Finde Cast-knappen Inactive cast extension øverst til højre i browservinduet.
    2. Højreklikke på Google Cast-ikonet på værktøjslinjen Inactive cast extension og sørge for, at afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden Aktivér skytjenester er markeret:
Sådan deaktiverer du casting til skytjenester fra Chrome
Understøttelse af skytjenester aktiveres automatisk, når du logger ind på Chrome.  Hvis du vil deaktivere denne funktion, kan du følge trinene nedenfor:
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du fastgøre Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome.
  2. Find Cast-knappen Inactive cast extension øverst til højre i browservinduet.
  3. Højreklik (Ctrl+klik på en Mac) på Cast-knappen på værktøjslinjen Inactive cast extension , og sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden Aktivér skytjenester ikke er markeret:
  4. Du kan aktivere casting igen ved at gentage trin 2-3 ovenfor og sørge for, at afkrydsningsfeltet Aktivér skytjenester er markeret.
Sådan caster du til et Hangout eller en Cast for Education-modtager fra Chrome
  1. Se, hvilke Hangouts du kan caste til fra Chrome.
    1. Planlæg et Hangout i din Google Kalender.
    2. Hvis du er logget ind på et Google Apps-domæne og ikke kan finde det Hangout, du vil caste til, kan du indtaste det manuelt i tekstfeltet "Indtast Hangout-navn". Vælg derefter Tilføj Hangout.
  2. Du kan se tilgængelige Cast for Education-modtagere fra Chrome ved enten at installere og konfigurere en Cast for Education-modtagerapp eller ved at få adgang til at caste til en eksisterende modtager.  Få flere oplysninger om Google Cast for Education-appen.
  3. Hvis du vil dele indhold fra din Chrome-browser med de andre deltagere i et Hangout, eller hvis du vil dele dit indhold med en Cast for Education-modtager:
    1. Klik på browserfanen med det indhold, du vil caste.
    2. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension øverst til højre i din Chrome-browser.
    3. Du kan også klikke på menuen med Chrome-værktøjer Menu øverst til højre i dit browservindue i Chrome. Klik derefter på Cast…:
      Cast from Chrome
    4. Vælg mellem de tilgængelige Hangouts eller Cast for Education-modtagere.
Vigtige oplysninger om privatlivspolitik
Brugen af Chrome er i overensstemmelse med Chromes privatlivspolitik, mens brugen af Google Hangouts via Google Cast er i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik. Hangouts sender som standard diagnostiske logfiler, når du caster indhold fra Chrome, med henblik på at forbedre Hangouts. Du kan slå denne logføring fra ved at gå til skærmen med indstillinger for videoopkald i Hangouts og fjerne markeringen af valgmuligheden "Rapportér yderligere diagnostik".