Sådan retter du forsinkelse ved gruppeafspilning

Du opnår den bedste gruppeafspilning ved at sørge for, at alle højttalere i gruppen er synkroniserede. De forskellige højttalermodeller, der er kompatible med Chromecast Audio og Google Home-enheder, kan have en indbygget afspilningsforsinkelse på grund af deres individuelle design. Hvis en af højttalernes afspilning er forsinket, lyder gruppeafspilningen muligvis ikke synkront.

Enhederne har en indstilling, der korrigerer en højttalers forsinkelse, så du får den bedste gruppeafspilning.

Vigtigt! Den indbyggede forsinkelse er ekstremt kort for de fleste højttalere, og gruppeafspilningen vil derfor være synkroniseret, uden at det er nødvendigt at foretage yderligere justeringer. UNDLAD at justere gruppeforsinkelsen, medmindre du bemærker en konstant og betydelig forsinkelse. Se "Tips til korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning" nedenfor for at få flere oplysninger.

Bemærk! Indstillingen til korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning påvirker kun gruppeafspilning. Denne indstilling har ikke nogen betydning, når der castes til en enkelt højttaler.

Sådan korrigerer du forsinkelse ved gruppeafspilning

ANBEFALES: Korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning bør kun foretages, mens der castes musik til gruppen. På den måde kan du med det samme høre de ændringer, du har foretaget.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Google Home-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. På startsiden skal du trykke på den enhed, hvor du vil korrigere forsinkelse ved gruppeafspilning.
  4. Tryk på Indstillinger .
  5. Sådan justerer du Korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning:
    1. Kig efter Korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning. Indstillingen viser den aktuelle forsinkelse. Du kan justere forsinkelsen ved at trykke på Korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning.
  6. Stil dig mellem de højttalere, der ikke er synkroniserede (eller så tæt på at stå mellem dem, som det er muligt), og juster lydstyrken, så du kan høre dem begge afspille ved omtrent samme lydstyrke (se "Tips til korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning" nedenfor for at få oplysninger om bedste fremgangsmåde til justering af forsinkelsen).
  7. Skub skyderen til venstre eller højre for at korrigere højttalerens forsinkelse.

Bemærk! Din indstilling af korrigering af en højttalers forsinkelse ved gruppeafspilning gælder for alle de grupper, som højttaleren er en del af. Hvis du slutter en Chromecast Audio-enhed til en anden højttaler, kan din tidligere indstilling af korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning være forkert. Sørg for at nulstille indstillingen, så forsinkelsen er "0" igen, og lyt efter, om der er behov for at korrigere yderligere.

Tips til korrigering af forsinkelse ved gruppeafspilning

Hvordan ved jeg, om jeg skal korrigere en gruppeforsinkelse?

Stil dig selv følgende spørgsmål for at afgøre, om du skal korrigere en gruppeforsinkelse:

1. Er afspilningen konstant usynkroniseret i forskellige gruppeafspilninger? Eller var der kun tale om en enkelt gruppeafspilning?
  2. Er afspilningen konstant usynkroniseret under gruppeafspilningen? Eller er der kun tale om en midlertidig funktionsfejl?
  3. Er den usynkroniserede afspilning tydelig i store dele af hjemmet? Eller er der kun tale om et meget specifikt område?
  4. Giver den usynkroniserede afspilning dig en dårlig musikoplevelse?

Hvis du kan svare ja til spørgsmål (1) og (2), har den ene af dine højttalere en indbygget forsinkelse, der kan korrigeres.
Hvis du også kan svare ja til spørgsmål (3) og (4), bør du prøve at korrigere gruppeforsinkelsen.

Hvordan ved jeg, hvilken højttaler der skal korrigeres?

Du skal altid øge korrigeringen af forsinkelsen ved gruppeafspilning for den højttaler, der spiller sidst.
Du kan identificere højttaleren på følgende måde:

1. Ved at caste til gruppen og forsøge at skelne, hvilken højttaler der spiller sidst (fungerer bedst, hvis forskellen er stor).
  2. Ved at vælge en af højttalerne og begynde at øge forsinkelsen. Hvis synkroniseringen bliver bedre, skal du fortsætte med denne højttaler. Hvis synkroniseringen bliver værre, skal du indstille forsinkelsen tilbage til "0" og skifte til en af de andre højttalere.
Hvordan kan jeg vide, hvad der er den rigtige justering?

Følg denne vejledning for at få den rigtige justering:

1. Du bør kun foretage korrigeringer af forsinkelser, mens der castes musik til gruppen. På den måde kan du med det samme høre de ændringer, du har foretaget.
  2. Hvis gruppen omfatter mere end to højttalere, skal du starte med at vælge to højttalere, der er usynkroniserede og slå lyden fra på de andre.
  3. Stil dig mellem de højttalere, der er usynkroniserede (eller så tæt på at stå mellem dem, som det er muligt), og juster lydstyrken, så du kan høre dem begge afspille ved omtrent samme lydstyrke.
  4. Start med at øge korrigeringen af forsinkelsen af den højttaler, der spiller sidst (se tip 2 ovenfor om, hvordan du identificerer denne højttaler), indtil afspilningen er synkroniseret.
  5. Gentag disse trin, hvis der er behov for yderligere justeringer.
Hvad er en almindelig forsinkelse for min højttaler/soundbar/modtager?

Højttalerforsinkelser er forskellige fra model til model.

Følgende er typiske tal for specifikke kategorier:

• Højttalere: 0-40 ms – men typisk ingen forsinkelse
  • Soundbars: 0-80 ms – almindeligt med indbyggede forsinkelser
  • Modtagere: 0-70 ms – almindeligt med indbyggede forsinkelser

Bemærk! Tallene ovenfor angiver typiske værdier. Nogle modellers forsinkelser kan være uden for det typiske interval.

Bemærk! Du kan kun oprette en højttalergruppe på en telefon eller tablet. Funktionen understøttes ikke af Chrome-browseren. Du kan dog stadig caste til en gruppe fra Chrome.