Nieuw in Chromecast en de Google Cast-app

De nieuwe Chromecast heeft een gloednieuwe look met verbeterde functies, een snellere wifi-verbinding en een gestroomlijnder ontwerp. Met de vernieuwde Google Cast-app kunt u nog eenvoudiger uw favoriete content vinden, van foto's genieten via Backdrop en games spelen.

Wat is er anders aan de nieuwe Chromecast

Chromecast heeft een gloednieuwe look met een hogere videoresolutie en minder buffertijd. Verkrijgbaar voor slechts € 39.

Wat is er nieuw Beschrijving
Beter ontwerp Het nieuwe ontwerp is geschikt voor meer tv's, met name tv's met weinig ruimte tussen de HDMI-poorten, zonder dat u een adapter of verlengkabel nodig heeft.
Betere wifi-prestaties Chromecast is voorzien van de nieuwst wifi-technologie, inclusief ondersteuning voor dual band 2,4 en 5 GHz en ondersteuning voor 802.11ac. Gebruik de nieuwste en beste routers op de markt voor een superieure video- en audiokwaliteit en minder bufferen.
Adaptief antennesysteem Voorzien van drie antennes om ervoor te zorgen dat u altijd de beste antenne- en radiofrequentie gebruikt voor de specifieke omstandigheden van uw wifi-omgeving thuis.
Meer kleuren Zwart, citroengeel en koraalrood
Betere prestaties

• U kunt elk tabblad van uw Chrome-browser weergeven op uw tv, zodat u toegang heeft tot nog meer webcontent.

Plus nieuwe functies voor Chromecast en Chromecast (1e generatie)

De Google Cast-app bevat nieuwe functies waarmee u nog makkelijker uw favoriete content kunt vinden, uw Backdrop kunt aanpassen en games kunt spelen, ongeacht welk Chromecast-apparaat u heeft.

Chromecast-app

Wat is er nieuw Beschrijving
Nieuwe content Probeer nieuwe apps met Cast, zoals Spotify en Napster
Tabblad Geïnstalleerd

Hulp bij het vinden van Cast-apps die u al op uw telefoon heeft geïnstalleerd

• Snel toegang tot al uw geïnstalleerde apps die werken met Chromecast. Zodra uw bestaande apps ook in combinatie met Cast kunnen worden gebruikt, worden ze automatisch weergegeven in de lijst.
Tabblad Apparaten

Uw Chromecast-apparaten personaliseren en beheren

• Afspelen, onderbreken, stoppen, volume aanpassen. De Chromecast-app maakt van elk apparaat bij u thuis een afstandsbediening voor Chromecast.
  • Krijg snel meer informatie over de beelden op uw tv via de kaarten die meteen op dit tabblad worden weergegeven.
Tabblad ‘Nieuwe apps’

Hulp bij het vinden van onder andere de nieuwste apps en games die compatibel zijn met Cast

• Apps worden nu gesorteerd op categorie, zoals sport-apps of party-apps.
  • Bekijk voorbeelden van het aanbod van populaire content-apps zodat u de meest relevante apps kunt vinden.
  • U kunt ook aanbiedingen bekijken en inwisselen, zoals een gratis film van Google Play.

Chromecast Backdrop

Wat is er nieuw Beschrijving
Meer contentbronnen Naast beroemde kunstwerken, foto's van geografische locaties en nieuwskoppen kunt u uw Backdrop nu aanpassen met meer externe contentbronnen, waaronder Getty en 500PX.
Verbeterde aanpassingen Pas de beelden op uw tv aan met uw persoonlijke foto's van Facebook en Google Foto's.

Gamen met Chromecast

Wat is er nieuw Beschrijving
Uw telefoon is een krachtige gameconsole Met het upgraden van uw telefoon worden uw Cast-games automatisch beter.
Binnenkort nieuwe apps beschikbaar Probeer de gamefunctionaliteit van Chromecast met een van de nieuwe game-apps die binnenkort beschikbaar komen.