Använda 50 Hz-läget

Chromecast väljer automatiskt det bästa läget som TV:n har stöd för, och TV:n justerar normalt läget utifrån streamingen. Om det blir bildstörningar när du tittar på vissa sportsändningar (framför allt från Europa och Asien) som har kodats för 50 Hz kan du tvinga TV:n att välja 50 Hz-läget på följande sätt. Detta åtgärdar troligen problemet.

Obs! Detta är ett avancerat alternativ. Alla användare kanske inte behöver använda det.

Konfigurera 50 Hz-läget

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  uppe till höger följt av Video.
  5. Aktivera Använd HDMI med 50 Hz On.