Bruk 50 Hz-modus

Chromecasten er laget slik at den automatisk velger den beste modusen som støttes av TV-en, og TV-en justeres vanligvis modusen basert på strømmen. Hvis du imidlertid ser at TV-bildet skjelver eller henger seg opp under visse typer sportssendinger som er kodet for 50 Hz (dette er vanlig i Europa og Asia), kan du tvinge TV-en over i 50 Hz-modus – og trolig løse problemet – ved å følge trinnene nedenfor.

Merk: Dette er et avansert alternativ som kanskje ikke er aktuelt for de fleste brukere.

Konfigurer 50 Hz-modus

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din etterfulgt av Innstillinger  etterfulgt av Video.
  4. Slå på Bruk 50 Hz HDMI-modus On.