De modus voor 50 Hz gebruiken

Je Chromecast is ontworpen om de beste modus te kiezen die de tv ondersteunt. De tv past de modus gewoonlijk aan op basis van de stream. Als je echter problemen met schokkerige of vastlopende beelden ondervindt wanneer je bepaalde sportwedstrijden bekijkt die voor 50 Hz (meestal in Europa en Azië) zijn gecodeerd, kun je het probleem waarschijnlijk oplossen aan de hand van de volgende stappen waarmee de tv automatisch wordt ingesteld op de modus voor 50 Hz.

Opmerking: Dit is een geavanceerde optie die mogelijk niet van toepassing is op de meeste gebruikers.

De modus voor 50 Hz instellen

1. Zorg ervoor dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op je apparaat en dan Instellingen .
  4. Scroll omlaag naar Video-instellingen en zet HDMI-modus voor 50 Hz gebruiken aan On.