Need help? Contact the Chromecast Support Team for assistance.

50 Hz:n tilan käyttäminen

Chromecast on suunniteltu valitsemaan paras television tukema tila, ja yleensä televisio säätää tilaa striimin mukaan. Jos kuitenkin näet häiriöitä tai nykimistä katsoessasi tiettyä urheilusisältöä, joka on koodattu 50 Hz:lle (tyypillisesti Euroopassa ja Aasiassa), voit näiden ohjeiden avulla pakottaa televisiosi 50 Hz:n tilaan. Tämä todennäköisesti korjaa ongelman.

Huom. Tämä on lisäasetus, eikä se välttämättä ole saatavilla kaikille käyttäjille.

50 Hz:n tilan käyttöönotto

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse laitteesi ja sitten Asetukset .
  4. Vieritä alas Videoasetukset-kohtaan ja ota Käytä 50 Hz:n HDMI-tilaa käyttöön On.