50 Hz:n tilan käyttö

Chromecast on suunniteltu valitsemaan paras television tukema tila, ja yleensä televisio säätää tilaa suoratoiston mukaan. Jos kuitenkin näet häiriöitä tai nykimistä katsoessasi tiettyä urheilusisältöä, joka on koodattu 50 Hz:lle (tyypillisesti Euroopassa ja Aasiassa), voit näiden ohjeiden avulla pakottaa televisiosi 50 Hz:n tilaan. Tämä todennäköisesti korjaa ongelman.

Huom. Tämä on lisäasetus, eikä se välttämättä ole saatavilla kaikille käyttäjille.

50 Hz:n tilan käyttöönotto

1. Tarkista, että puhelimesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app Android‑ tai iOS-laitteellasi.
  3. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  4. Vieritä näyttöä, kunnes löydät sen Chromecastin laitekortin, jolla haluat käyttää 50 Hz:n tilaa.
  5. Kosketa laitekortin oikeassa yläkulmassa laitekorttivalikkoa Menu ja valitse Asetukset.
  6. Kosketa Käytä 50 Hz:n HDMI-tilaa – Asettaa television 50 Hz:n tilaan (jos mahdollista) ‑valintaruutua. Ruutuun lisätään valintamerkki. Se tarkoittaa, että 50 Hz:n HDMI-tila on käytössä.
    1. Voit poistaa tilan käytöstä koskettamalla valintaruutua uudelleen.