50 Hz:n tilan käyttäminen

Chromecast on suunniteltu valitsemaan paras television tukema tila, ja yleensä televisio säätää tilaa striimin mukaan. Jos kuitenkin näet häiriöitä tai nykimistä katsoessasi tiettyä urheilusisältöä, joka on koodattu 50 Hz:lle (tyypillisesti Euroopassa ja Aasiassa), voit näiden ohjeiden avulla pakottaa televisiosi 50 Hz:n tilaan. Tämä todennäköisesti korjaa ongelman.

Huom. Tämä on lisäasetus, eikä se välttämättä ole saatavilla kaikille käyttäjille.

50 Hz:n tilan käyttöönotto

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan tiliin kuin Chromecast.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Video.
  5. Laita päälle Käytä 50 Hz:n HDMI-tilaa On.