Brug 50 Hz-tilstand

Din Chromecast er designet til at vælge den bedste tilstand, der understøttes af fjernsynet, og fjernsynet vil som regel tilpasse tilstanden afhængigt af streamingen. Men hvis du oplever rysten eller hakken, når du ser visse typer af sportsindhold, der er kodet til 50 Hz (for det meste i Europa og Asien), vil følgende vejledning tvinge dit fjernsyn til at skifte til 50 Hz-tilstand og formentlig løse problemet.

Bemærk! Dette er en avanceret indstilling, som muligvis ikke gælder for de fleste brugere.

Konfigurer 50 Hz-tilstand

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Video.
  5. Aktivér Brug 50 Hz HDMI-tilstand On.