Android-audiostriimaus Google Home ‑sovelluksesta

Voit striimata lempimusiikkiasi, soittolistoja, podcasteja ja paljon muuta Android-puhelimesta tai ‑tabletista kaiuttimiin. Näin voit nauttia audiosisällöstä juuri samoin kuin mobiililaitteeltasi – mutta laadukkaista kaiuttimistasi, joiden ääni kattaa koko huoneen tai kodin.

Aloittaminen

• Striimausta tukevat kaikki laitteet, joiden käyttöjärjestelmä on Android 8.0 tai uudempi (Google Home ‐sovelluksen ohjaus). Huom. Joidenkin Android-laitteiden teho ei välttämättä riitä striimauskokemuksen optimoimiseen.
  • Varmista, että Android-laitteesi ei ole virransäästötilassa. Virransäästötila voi rajoittaa laitteen käsittelytehoa, mikä saattaa puolestaan vaikuttaa audiosisällön striimauksen toimintaan.
  • Tärkeää: Näytön tai audion striimaus Chromecast Audion avulla edellyttää, että Google Play Palvelut ‑sovellukselle on myönnetty mikrofonilupa. Jos sitä ei ole myönnetty, striimaus katkeaa heti, kun sitä yritetään muodostaa.
    • Näin voit myöntää mikrofoniluvan:
      1. Avaa Android-laitteen Asetukset Asetukset-sovellus.
      2. Vieritä alas ja valitse Sovellukset ja sitten Google Play Palvelut ja sitten Luvat.
      3. Etsi Mikrofoni-asetus ja laita se päälle liukusäätimellä .

Huom. Android-audiostriimausta ei tueta iOS- eikä Windows-laitteilla.

Android-laitteen audion striimaus

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast Audio tai Chromecast Built-In ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Striimaa äänet ja sitten Striimaa äänet.

Android-audiostriimin äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Voit säätää äänenvoimakkuutta valitsemalla Media .

Android-audiostriimin lopettaminen

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast Audio tai Chromecast Built-In ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen ruutua pitkään ja sitten Lopeta striimaus .