Oppdateringer til Chromecast

Det kan hende du må oppdatere enheten til den nyeste programvareversjonen før du kan bruke de nyeste funksjonene som er tilgjengelige for Chromecast. Oppdateringen gjøres automatisk som en del av konfigureringen, så du trenger ikke å gjøre noe.

Hvis du har en Chromecast med Google TV, vises ikke oppdateringen i Google Home-appen. Du må bruke TV-en din for å finne Chromecast-oppdateringene. For å gjøre dette, gå til startskjermen for Chromecast med Google TV og velg Innstillinger og så System og så Om og så Systemoppdatering.

Merk: Under oppdateringen kan du ikke caste til Chromecasten. Vent til oppdateringen er ferdig, før du prøver å caste.

Her er en oversikt over hva du kan forvente under oppdateringen:

• Google Home-appen viser fremdriften for konfigureringen.
  • Du kan sjekke statusen for oppdateringen på TV-en.
  • Du kan se på LED-lyset på siden av Chromecasten for å bekrefte at den fremdeles holder på å oppdateres.
  • Oppdateringen tar vanligvis opptil ti minutter. Hvis oppdateringen tar mye lengre tid enn forventet, kan du sjekke LED-statusen for å bekrefte at enheten fremdeles holder på å oppdateres. Chromecasten skal blinke rødt mens den mottar oppdateringen.
  • Hvis det er nødvendig, kan du starte Chromecasten på nytt for å starte oppdateringen på nytt automatisk. Koble enheten fra strømkilden, og vent i ett minutt før du kobler den til igjen.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du tilbakestille enheten til fabrikkstandard og prøve å konfigurere den igjen, helst på et 2,4 GHz-nettverk hvis mulig.