Oppdateringer for Chromecasten

For at du skal kunne bruke de nyeste og beste funksjonene som er tilgjengelige for Chromecast, kan det hende du må oppdatere enheten din til den nyeste programvareversjonen. Dette gjøres automatisk som en del av konfigurasjonen, så du trenger ikke å gjøre noe for å få oppdateringen.

Merk: Under oppdateringen er ikke Chromecasten tilgjengelig for å caste. Vent til oppdateringen er ferdig før du prøver å caste.

Her er en oversikt over hva du kan forvente under oppdateringen:

• Google Home-appen viser informasjon om konfigureringsprosessen.
  • Du kan sjekke statusen for oppdateringen på TV-en.
  • Du kan bruke LED-lyset på siden av Chromecasten til å kontrollere at oppdateringen fortsatt er i gang.
  • Oppdateringen tar vanligvis opptil 10 minutter. Hvis oppdateringen tar mye lengre tid enn forventet, bør du sjekke LED-statusen for å finne ut om oppdateringen fortsatt er aktiv. LED-lyset blinker rødt mens enheten mottar oppdateringen.
  • Om nødvendig kan du starte Chromecasten på nytt ved å koble den fra strømkilden, vente i ett minutt, og koble den til igjen. Dette gjør at oppdateringen startes på nytt automatisk.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du tilbakestille enheten til fabrikkstandard og prøve å konfigurere den igjen, helst på et 2,4 GHz-nettverk, hvis dette er tilgjengelig.