Chromecastin päivitykset

Chromecast päivittyy ajoittain uusimpaan ohjelmistoversioon. Näin varmistetaan, että käytössäsi ovat aina uusimmat ja parhaat ominaisuudet. Päivitykset tehdään automaattisesti laitteen käyttöönoton aikana, joten sinun ei tarvitse ryhtyä erityistoimiin.

Huom. Chromecastilla ei voi suoratoistaa päivityksen aikana. Odota päivityksen valmistumista ennen kuin aloitat suoratoiston.

Näin päivitys etenee:

• Google Home ‑sovellus ilmoittaa, missä vaiheessa asennus on.
  • Voit tarkistaa päivityksen tilan televisiosta.
  • Chromecastin kyljessä oleva LED-valo ilmoittaa, onko päivitys edelleen käynnissä.
  • Päivitys kestää yleensä korkeintaan 10 minuuttia. Jos päivitys kestää paljon odotettua kauemmin, tarkista LED-valon tilasta, onko päivitys yhä käynnissä. Valo vilkkuu punaisena päivityksen aikana.
  • Käynnistä Chromecast tarvittaessa uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla noin minuutti ja liittämällä laite sitten uudelleen. Päivitys aloitetaan tämän jälkeen uudelleen automaattisesti.

Jos ongelma ei ratkea, palauta laitteeseen tehdasasetukset ja yritä ottaa laite käyttöön sen jälkeen. Suosittelemme käyttämään 2,4 GHz:n verkkoa, jos mahdollista.