Chromecastin päivitykset

Chromecast päivittyy ajoittain uusimpaan ohjelmistoversioon. Näin varmistetaan, että käytössäsi ovat aina uusimmat ominaisuudet. Päivitys tehdään automaattisesti käyttöönoton aikana, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Jos sinulla on Chromecast with Google TV, päivitys ei näy Google Home ‑sovelluksessa. Löydät Chromecastin päivitykset television kautta. Valitse tätä varten Chromecast with Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys.

Huom. Chromecastilla ei voi striimata päivityksen aikana. Odota päivityksen valmistumista, ennen kuin aloitat striimauksen.

Näin päivitys etenee:

• Google Home ‑sovellus ilmoittaa, missä vaiheessa käyttöönotto on.
  • Voit tarkistaa päivityksen tilan televisiosta.
  • Chromecastin kyljessä oleva LED-valo ilmoittaa, onko päivitys edelleen käynnissä.
  • Päivitys kestää yleensä korkeintaan 10 minuuttia. Jos päivityksessä kestää paljon odotettua kauemmin, tarkista LED-valosta, onko laitteen päivitys vielä kesken. Chromecastin pitäisi vilkkua punaisena päivityksen aikana.
  • Voit tarvittaessa käynnistää Chromecastin uudelleen, mikä uudelleenkäynnistää päivityksen automaattisesti. Irrota laite virtalähteestä ja kytke se takaisin minuutin kuluttua.

Jos ongelma ei ratkea, palauta laitteen tehdasasetukset ja yritä tehdä asennus uudelleen. Suosittelemme käyttämään 2,4 GHz:n verkkoa, jos mahdollista.