Opdateringer til din Chromecast

Hvis du vil have de nyeste tilgængelige funktioner på din Chromecast, skal enheden muligvis opdateres, så den har den nyeste version af softwaren. Opdateringen sker automatisk som en del af konfigurationen, så du behøver ikke at foretage dig yderligere.

Hvis du har en Chromecast med Google TV, vises opdateringen ikke i Google Home-appen. Du skal tilgå dine Chromecast-opdateringer via dit fjernsyn. Det kan du gøre på startskærmen på din Chromecast med Google TV ved at vælge Indstillinger og derefter System og derefter Om og derefter Systemopdatering.

Bemærk! Under opdateringen kan din Chromecast ikke caste. Vent med at forsøge at caste, til opdateringen er gennemført.

Her er en oversigt over, hvad du kan forvente under opdateringen:

• Google Home-appen viser status for konfigurationen.
  • Du kan tjekke status for opdateringen på dit fjernsyn.
  • Du kan bruge LED-indikatoren på siden af din Chromecast til at tjekke, om opdateringen stadig hentes.
  • Opdateringen tager typisk op til 10 minutter. Hvis opdateringen tager meget længere tid end forventet, skal du tjekke LED-indikatorens status for at bekræfte, at enheden stadig opdateres. Din Chromecast blinker rødt, mens opdateringen modtages.
  • Hvis det er nødvendigt, kan du genstarte din Chromecast for at genstarte opdateringen automatisk. Træk stikket til enheden ud, og vent derefter et minut, før du tilslutter det igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du gendanne fabriksindstillingerne på enheden og prøve at konfigurere den igen. Vi anbefaler, at du gør dette på et 2,4 GHz-netværk, hvis det er muligt.