Chromecastin LED-tilaosoitin

Chromecastin kyljessä on LED-valo, joka kertoo laitteen tilan visuaalisesti. Seuraavassa taulukossa esitetään LED-valon eri tilat ja niiden merkitykset.

Chromecast (1- sukupolvi) Chromecast (1st Gen)

LED-tila LED-valon merkitys
Tasainen valkoinen Chromecast on yhdistetty verkkoon ja valmis sisällön suoratoistoon tai suoratoistaa sisältöä parhaillaan.
Välkkyvä valkoinen Chromecastia ei ole yhdistetty verkkoon, ja se täytyy asentaa.
Välkkyvä punainen (päivityksen aikana) Chromecastia päivitetään, eikä se ole valmis suoratoistoon. Voit käyttää sitä hetken kuluttua. Älä irrota laitetta virtalähteestä.
Välkkyvä punainen (käytön aikana) Välkkyvä punainen valo muulloin kuin päivityksen aikana ilmaisee virhettä, jonka vuoksi TV:n näyttö on mustana. Cast-tiimin tiedossa on kuitenkin ongelma, joka saa punaisen valon välkkymään myös silloin, kun laite toimii oikein. Olemme tunnistaneet ongelman syyn nykyisessä laiteohjelmistoversiossa (1.20.66189) ja julkaisemme korjauksen ongelmaan laiteohjelmiston seuraavassa päivityksessä.
Välkkyvä punainen + musta TV-näyttö

Jos näet välkkyvän punaisen LED-valon Chromecast-laitteessasi ja TV-näyttö on musta, kokeile ensimmäistä alla mainittua vaihetta ja katso, ratkaiseeko se ongelman. Jos ongelma toistuu, jatka seuraavaan vaiheeseen.

1. Käynnistä laite uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla noin minuutti ja liittämällä laite sitten takaisin virtalähteeseen.
  2. Sammuta TV.
  3. Käytä Chromecast-laitteen mukana tullutta HDMI-jatkojohtoa.
  4. Yritä liittää Chromecast toiseen televisioon.
  5. Palauta laitteen tehdasasetukset.
Punainen Laitteessa voi olla vika. Käynnistä laite uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla noin minuutti ja kytkemällä laite sitten takaisin virtalähteeseen. Jos ongelma ei ratkea, palauta laitteen tehdasasetukset.

Chromecast (2. sukupolvi), Chromecast ja Chromecast Ultra:

LED-tila LED-valon merkitys
Valkoinen Chromecast on yhdistetty verkkoon ja valmis sisällön suoratoistoon tai suoratoistaa sisältöä parhaillaan.
Välkkyvä valkoinen Chromecastia ei ole yhdistetty verkkoon, ja se täytyy asentaa.
Välkkyvä oranssi (päivityksen aikana) Chromecastia päivitetään, eikä se ole valmis suoratoistoon. Voit käyttää sitä hetken kuluttua. Älä irrota laitetta virtalähteestä.
Välkkyvä oranssi (käytön aikana) Välkkyvä oranssi valo muulloin kuin päivityksen aikana ilmaisee virhettä, jonka vuoksi TV:n näyttö on mustana. Cast-tiimin tiedossa on kuitenkin ongelma, joka saa oranssin valon välkkymään myös silloin, kun laite toimii oikein. Olemme tunnistaneet ongelman syyn nykyisessä laiteohjelmistoversiossa (1.20.66189) ja julkaisemme korjauksen ongelmaan laiteohjelmiston seuraavassa päivityksessä.
Välkkyvä oranssi + musta TV-näyttö

Jos näet välkkyvän oranssin LED-valon Chromecast-laitteessasi ja TV-näyttö on musta, kokeile ensimmäistä alla mainittua vaihetta ja katso, ratkaiseeko se ongelman. Jos ongelma toistuu, jatka seuraavaan vaiheeseen.

• Käynnistä laite uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla noin minuutti ja liittämällä laite sitten takaisin virtalähteeseen.
  • Sammuta TV.
  • Käytä Chromecast-laitteen mukana tullutta HDMI-jatkojohtoa.
  • Yritä liittää Chromecast toiseen televisioon.
  • Palauta laitteen tehdasasetukset.
Oranssi Laitteessa voi olla vika. Käynnistä laite uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla noin minuutti ja kytkemällä laite sitten takaisin virtalähteeseen. Jos ongelma ei ratkea, palauta laitteen tehdasasetukset.

Tässä lisätietoja siitä, miksi Chromecastin päivitys voi kestää odotettua pidempään.