Chromecastin LED-valo

Chromecastin kyljessä on LED-valo, joka kertoo laitteen tilan visuaalisesti. Seuraavassa taulukossa esitetään LED-valon eri tilat ja niiden merkitykset. Valitse laite alta.

Chromecast with Google TV

LED-valon kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Tasainen valkoinen

Chromecast on yhdistetty verkkoon ja valmis
striimaamaan sisältöä tai striimaa sisältöä parhaillaan.

Tasainen valkoinen (himmeä)

Chromecast on epäaktiivinen.

Vilkkuva valkoinen

Chromecastia ei ole yhdistetty verkkoon tai se täytyy ottaa käyttöön.

Vilkkuva valkoinen ja oranssi (vuorotellen)

Chromecastia päivitetään, eikä se ole
valmis striimaamaan. Voit aloittaa
striimauksen, kun päivitys on valmis ja LED-valo
on tasainen valkoinen.

Älä irrota laitetta
virtalähteestä.

Vilkkuva oranssi

Chromecast tekee lyhyen diagnostiikkatarkistuksen
ja on tilapäisesti poissa käytöstä.

Vilkkuva oranssi, joka muuttuu valkoiseksi muutaman sekunnin päästä

Chromecastia käynnistetään tai se on juuri resetoitu.

Katso ohjeet Chromecastin tehdasasetusten palauttamiseen.

Chromecast (2. sukupolvi), Chromecast (3. sukupolvi) ja Chromecast Ultra

LED-tila LED-valon merkitys
Tasainen valkoinen Chromecast on yhdistetty verkkoon ja valmis sisällön suoratoistoon tai suoratoistaa sisältöä parhaillaan.
Vilkkuva valkoinen Chromecastia ei ole yhdistetty verkkoon tai se täytyy ottaa käyttöön.
Vilkkuva oranssi (päivityksen aikana)

Chromecastia päivitetään, eikä se ole valmis striimaamaan. Voit aloittaa striimauksen, kun päivitys on valmis ja LED-valo on tasaisen valkoinen.

Älä irrota Chromecastia virtalähteestä.

Vilkkuva oranssi ja musta TV-näyttö

Jos Chromecast-laitteessa näkyy vilkkuva oranssi LED-valo ja TV-näyttö on musta, kokeile ensimmäistä alla olevaa vaihetta ja tarkista, ratkesiko ongelma. Jos ongelma toistuu, jatka seuraavaan vaiheeseen:

1. Irrota Chromecast virtalähteestä, odota noin minuutti ja liitä se sitten uudelleen.
  2. Sammuta TV.
  3. Liitä Chromecast toiseen televisioon.
  4. Palauta tehdasasetukset.
Tasainen oranssi Laitteessa voi olla vika. Irrota Chromecast virtalähteestä, odota noin minuutti ja liitä se sitten uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, palauta tehdasasetukset.

Chromecast (1. sukupolvi)

LED-tila LED-valon merkitys
Tasainen valkoinen Chromecast on yhdistetty verkkoon ja valmis sisällön suoratoistoon tai suoratoistaa sisältöä parhaillaan.
Vilkkuva valkoinen Chromecastia ei ole yhdistetty verkkoon tai se täytyy ottaa käyttöön.
Vilkkuva punainen (päivityksen aikana)

Chromecastia päivitetään, eikä se ole valmis striimaamaan. Voit aloittaa striimauksen, kun päivitys on valmis ja LED-valo on tasaisen valkoinen.

Älä irrota Chromecastia virtalähteestä.

Vilkkuva punainen, musta TV-näyttö

Jos Chromecast-laitteessa näkyy vilkkuva punainen LED-valo ja TV-näyttö on musta, kokeile ensimmäistä alla olevaa vaihetta ja tarkista, ratkesiko ongelma. Jos ongelma toistuu, jatka seuraavaan vaiheeseen:

1. Irrota Chromecast virtalähteestä, odota noin minuutti ja liitä se sitten uudelleen.
  2. Käytä Chromecast-laitteen mukana tullutta HDMI-jatkojohtoa.
  3. Liitä Chromecast toiseen televisioon.
  4. Palauta tehdasasetukset.
Tasainen punainen Laitteessa voi olla vika. Irrota Chromecast virtalähteestä, odota noin minuutti ja liitä se sitten uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, palauta tehdasasetukset.

1. sukupolven Chromecastin tuki on päättynyt, joten nämä laitteet eivät enää saa ohjelmisto- tai tietoturvapäivityksiä eikä Google tarjoa niille teknistä tukea. Käyttäjät saattavat huomata suorituskyvyn heikentyneen.

Täällä on lisätietoa siitä, miksi Chromecastin päivityksessä voi mennä odotettua pidempään.