Chromecasts LED-indikator

Chromecast har en LED-indikator på siden af enheden, der viser, hvad enheden laver. Nedenstående tabel viser de forskellige statusser, og hvad de betyder. Vælg din enhed nedenfor.

Chromecast med Google TV

Beskrivelse af LED-indikator Hvad betyder det?

Lyser hvidt

Chromecast har forbindelse til netværket og er klar
til at caste indhold eller caster allerede indhold.

Lyser (svagt) hvidt

Chromecast er inaktiv.

Blinker hvidt

Chromecast har ikke forbindelse eller skal konfigureres.

Blinker skiftevis hvidt og orange

Chromecast modtager i øjeblikket en opdatering
og kan ikke caste. Du kan begynde at caste,
når opdateringen er færdig, og LED-indikatoren
lyser hvidt.

Undlad at fjerne strømforbindelsen til din enhed.

Blinker orange

Chromecast udfører et kort diagnostisk selvtjek
og er midlertidigt utilgængelig.

Blinker orange og lyser derefter hvidt efter et par sekunder

Chromecast er ved at blive nulstillet eller er lige blevet nulstillet.

Se, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din Chromecast.

Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) og Chromecast Ultra

Status Betydning
Lyser hvidt Chromecast har forbindelse til netværket og er klar til at caste indhold eller caster allerede indhold.
Blinker hvidt Chromecast har ikke forbindelse eller skal konfigureres.
Blinker orange (under opdateringen)

Chromecast modtager i øjeblikket en opdatering og kan ikke caste. Du kan begynde at caste, når opdateringen er færdig, og LED-indikatoren lyser hvidt.

Undlad at fjerne strømforbindelsen til din Chromecast.

Blinker orange, og fjernsynsskærmen er sort

Hvis LED-indikatoren på din Chromecast-enhed blinker orange, og fjernsynsskærmen er sort, kan du prøve det første trin nedenfor, og se, om det løser problemet. Hvis det ikke løser problemet, skal du gå videre til næste trin:

1. Tag strømstikket ud af din Chromecast, vent ca. ét minut, og sæt derefter stikket i igen.
  2. Sluk fjernsynet.
  3. Slut din Chromecast til et andet fjernsyn.
  4. Gendan fabriksindstillingerne.
Lyser orange Der kan være en fejl med din enhed. Tag strømstikket ud af din Chromecast, vent ca. ét minut, og sæt derefter stikket i igen. Hvis det ikke løser problemet, skal du gendanne fabriksindstillingerne.

Chromecast (1. generation)

Status Betydning
Lyser hvidt Chromecast har forbindelse til netværket og er klar til at caste indhold eller caster allerede indhold.
Blinker hvidt Chromecast har ikke forbindelse eller skal konfigureres.
Blinker rødt (under opdateringen)

Chromecast modtager i øjeblikket en opdatering og kan ikke caste. Du kan begynde at caste, når opdateringen er færdig, og LED-indikatoren lyser hvidt.

Undlad at fjerne strømforbindelsen til din Chromecast.

Blinker rødt, og fjernsynsskærmen er sort

Hvis LED-indikatoren på din Chromecast-enhed blinker rødt, og fjernsynsskærmen er sort, kan du prøve det første trin nedenfor, og se, om det løser problemet. Hvis det ikke løser problemet, skal du gå videre til næste trin:

1. Tag strømstikket ud af din Chromecast, vent ca. ét minut, og sæt derefter stikket i igen.
  2. Brug det HDMI-forlængerkabel, der fulgte med din Chromecast-enhed, hvis du har det.
  3. Slut din Chromecast til et andet fjernsyn.
  4. Gendan fabriksindstillingerne.
Lyser rødt Der kan være en fejl med din enhed. Tag strømstikket ud af din Chromecast, vent ca. ét minut, og sæt derefter stikket i igen. Hvis det ikke løser problemet, skal du gendanne fabriksindstillingerne.

Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Her er flere oplysninger om, hvorfor opdatering af din Chromecast kan tage længere tid end forventet.