Lydindstillinger

Chromecast Audio bruger lyde som angivelse af brugerens handlinger. Nedenfor kan du se, hvordan du kan tilpasse afspilningslyde:

Afspilningslyde

Begynd at caste

Når du begynder at caste, afspiller Chromecast Audio en munter lyd for at angive, at der er oprettet forbindelse, og at afspilningen skal til at begynde. Du kan også bruge tiden til at justere lydstyrken til dit foretrukne niveau, før musikken begynder. Bemærk! Den tid, det tager, før musikafspilningen rent faktisk begynder, afhænger af den app, du bruger til at caste indhold.

Ændring af lydstyrken

Når du ændrer lydstyrken for din Chromecast Audio via musikappen eller din Google Home-app, afspiller din Chromecast Audio en kort lyd, der bekræfter, at lydstyrken er ændret.

Deaktiver afspilningslyde

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din Chromecast Audio-enhed.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre på skærmen.
  5. Deaktiver Afspil lyde.

Fuldt dynamisk område (FDR, Full Dynamic Range)

Chromecast Audio understøtter FDR-output. Det giver lyd i højeste kvalitet til professionelt kvalitetslydudstyr, som f.eks. hi-fi-lydsystemer, AV-modtagere og studiehøjttalere.

Når du slutter Chromecast Audio til sådanne lydsystemer ved hjælp af et analogt 3,5 mm- eller RCA-kabel (se kompatible kabler her), kan du aktivere FDR-indstillingen for Chromecast Audio:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din Chromecast Audio-enhed.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre på skærmen.
  5. Aktivér eller deaktiver Fuldt dynamisk område.

Bemærk! Mange almindelige højttalersystemer, f.eks. højttalere til computere, dockinghøjttalere, bærbare højttalere og Bluetooth-højttalere, er ikke bygget til at understøtte FDR, hvilket medfører, at lydstyrken bliver meget høj, og lyden forvrænges i nogen grad. Undlad at aktivere denne indstilling, når du bruger den slags udstyr.

Når Chromecast Audio er tilsluttet via et optisk kabel (se kompatible kabler her), anvender den altid FDR. Det vil ikke have nogen effekt at deaktivere FDR, da indstillingen stadig vil være aktiveret.