Lydindstillinger

Chromecast Audio bruger lyde som angivelse af brugerens handlinger. Nedenfor kan du se, hvordan du kan tilpasse afspilningslyde:

Afspilningslyde
  • Når du begynder at caste: Når du begynder at caste, afspiller Chromecast Audio en munter lyd for at angive, at der er oprettet forbindelse, og at afspilningen skal til at begynde. Du kan også bruge tiden til at justere lydstyrken til dit foretrukne niveau, før musikken begynder. Bemærk! Den tid, det tager, før musikafspilningen faktisk begynder, afhænger af den specifikke app, du bruger til at caste indhold.
  • Når du ændrer lydstyrken: Når du ændrer lydstyrken på Chromecast Audio via musikappen eller Google Home-appen, afspiller Chromecast Audio en kort lyd, der bekræfter, at lydstyrken blev ændret.

Du kan slå afspilningslydene fra på følgende måde:

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  3. Øverst til højre på den enhed, du vil redigere, skal du trykke på enhedskortmenuen Menu > Indstillinger.
  4. Find Afspilningslyde, og slå indstillingen Fra Off.
FDR (Full Dynamic Range)

Chromecast Audio understøtter FDR-output. Det giver lyd i højeste kvalitet til professionelt kvalitetslydudstyr, som f.eks. HiFi-lydsystemer, AV-modtagere og studiehøjttalere.

Når du forbinder Chromecast Audio til sådanne lydsystemer ved hjælp af et analogt 3,5 mm- eller RCA-kabel (se kompatible kabler her), kan du aktivere Chromecast Audios FDR-indstilling:

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  3. Øverst til højre på den enhed, du vil redigere, skal du trykke på enhedskortmenuen Menu > Indstillinger.
  4. Find FDR, og slå indstillingen Til On.

Bemærk! Mange almindelige højttalersystemer, f.eks. højttalere til computere, dockinghøjttalere, bærbare højttalere og Bluetooth-højttalere, er ikke bygget til at understøtte FDR, hvilket medfører, at lydstyrken bliver meget høj, og lyden forvrænges i nogen grad. Undlad at slå denne indstilling til, når du bruger den slags udstyr.

Når Chromecast Audio er forbundet via et optisk kabel (se kompatible kabler her), anvender den altid FDR. Det vil ikke have nogen effekt at slå FDR Fra, da indstillingen stadig vil være slået Til.