Få en bedre lydoplevelse, når du caster Android-lyd

Din Android-enhed og din Chromecast Audio etablerer en direkte forbindelse, når du caster lyd.

Optimal ydeevne

Du får den optimale oplevelse, når du caster din Android-lyd, hvis du følger denne vejledning:

Trin 1. Sørg for, at din Android-enhed og Chromecast Audio begge har forbindelse til det samme trådløse netværksnavn (SSID)
  • Hvis de er tilsluttet via Wi-Fi, skal du kontrollere, at det netværksnavn, der vises under Indstillinger på din Chromecast Audio, er det samme som det aktuelt tilsluttede netværk på Android-enhedens liste over tilgængelige Wi-Fi-netværk.
Trin 2. Sørg for, at din Android-enhed og Chromecast Audio begge er forbundet til et Wi-Fi-netværk, hvor AP-isolation er deaktiveret
  • AP-isolation: Konfigurationen af dit Wi-Fi-netværk forhindrer enheder i at kommunikere med din Chromecast Audio. For at løse problemet er du nødt til at deaktivere AP-isolation (adgangspunktisolation), også kendt som klientisolation, på din router. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer AP-isolation i dokumentationen til routeren.
  • Hvis du ikke har adgang til routerens indstillinger, eller hvis du forsøger at oprette forbindelse via et netværk, du er gæst på, fra et hotels netværk eller via et offentligt netværk med AP-/klientisolation, kan du ikke konfigurere din Chromecast Audio.

Rystelser eller dårlig kvalitet

Hvis du oplever rystelser eller dårlig kvalitet, når du caster din Android-lyd, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor:

Sørg for, at din Android-enhed, Chromecast Audio-enhed og routeren er placeret tæt på hinanden
  • Android-enheden og Chromecast Audio-enheden bør højest være fire meter fra hinanden. Chromecast Audio-enheden bør heller ikke være mere end fire meter fra routeren.
  • Både din Chromecast Audio-enhed og din Android-enhed har forbindelse til den samme Wi-Fi-netværkskanal.
  • Alle enheder, der kører Android 4.4.2 eller nyere, understøtter Cast Audio-funktionen. Disse Android-enheder har dog efter at være blevet testet vist sig at være bedst til at caste Android-lyd. Andre Android-enheder har ikke altid den fornødne ydeevne til at levere en optimeret oplevelse, når der castes lyd.

Lav lydstyrke

Hvis du har problemer med lav lydstyrke, når du caster Android-lyd, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor:

Skift lydstyrkeindstillinger i Google Home-appen
  1. Download Google Home-appen Google Home app (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast-enheder.
  4. Rul ned for at finde enhedskortet for den Chromecast-enhed, der caster indhold.
  5. Tryk på knappen Lydstyrke på enhedskortet.
  6. Flyt skyderen til højre for at øge lydstyrken.