Gør din oplevelse med casting af Android-lyd bedre

Din Android-enhed og din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast etablerer en direkte forbindelse, når du caster lyd.

Optimal ydeevne

For at opnå optimal ydeevne når du caster din Android-lyd, skal du følge vejledningen nedenfor:

Trin 1. Sørg for, at både din Android-enhed og din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast har forbindelse til det samme trådløse netværksnavn (SSID)

Hvis de er tilsluttet via Wi-Fi, skal du sørge for, at det netværksnavn, der vises i indstillingerne for din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast, er det samme som det netværk, din Android-enhed har forbindelse til.

Trin 2. Sørg for, at både din Android-enhed og din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, hvor AP-isolation er deaktiveret

AP-isolation: Din Wi-Fi-netværkskonfiguration kan forhindre enheder i at kommunikere med din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast. For at løse problemet er du nødt til at deaktivere adgangspunktisolation, også kaldet klientisolation, på din router. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer adgangspunktisolation, i dokumentationen til routeren.

Hvis du ikke har adgang til dine routerindstillinger, eller hvis du forsøger at oprette forbindelse via et gæstenetværk, hotelnetværk eller offentligt netværk med adgangspunkt- eller klientisolation, kan du ikke konfigurere din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast.

Rystelser eller dårlig kvalitet

Hvis du oplever, at lyden hakker eller er af dårlig kvalitet, når du caster din Android-lyd, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor:

Sørg for, at din Android-enhed, din Chromecast Audio/højttaler med indbygget Chromecast og din router er i nærheden af hinanden
  • Android-enheden og din Chromecast Audio/højttaler med indbygget Chromecast bør højst være 4 meter fra hinanden. Din Chromecast Audio/højttaler med indbygget Chromecast bør højst være 4 meter fra routeren.
  • Din Android-enhed og din Chromecast Audio/højttaler med indbygget Chromecast skal have forbindelse til den samme Wi-Fi-netværkskanal – enten 2,4 GHz eller 5 GHz.
  • På alle enheder, der kører Android 5.0 eller nyere, er det muligt at caste lyd. Disse Android-enheder har dog i test vist sig at være bedst til at caste Android-lyd. Andre Android-enheder har ikke altid den fornødne ydeevne til at levere en optimeret oplevelse, når der castes lyd.

Lav lydstyrke

Hvis du oplever lav lydstyrke, når du caster din Android-lyd, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor:

Skift lydstyrkeindstillinger i Google Home-appen
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din enhed.
  3. Juster lydstyrken.