Få en bedre lydoplevelse, når du caster Android-lyd

Din Android-enhed og din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast etablerer en direkte forbindelse, når du caster lyd.

Optimal ydeevne

Du får den optimale oplevelse, når du caster din Android-lyd, hvis du følger denne vejledning:

Trin 1. Sørg for, at både din Android-enhed og din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast har forbindelse til det samme trådløse netværksnavn (SSID)
  • Hvis de er tilsluttet via Wi-Fi, skal du tjekke, at det netværksnavn, der vises i indstillingerne for din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast, er det samme som det netværk, din Android-enhed har forbindelse til.
Trin 2. Sørg for, at både din Android-enhed og din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, hvor AP-isolation er deaktiveret
  • AP-isolation: Din Wi-Fi-netværkskonfiguration kan forhindre enheder i at kommunikere med din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast. For at løse problemet er du nødt til at deaktivere AP-isolation (adgangspunktisolation), også kendt som klientisolation, på din router. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer AP-isolation i dokumentationen til routeren.
  • Hvis du ikke har adgang til routerens indstillinger, eller hvis du forsøger at oprette forbindelse via et netværk, du er gæst på, et hotelnetværk eller et offentligt netværk med AP-/klientisolation, kan du ikke konfigurere din Chromecast Audio eller din højttaler med indbygget Chromecast.

Rystelser eller dårlig kvalitet

Hvis du oplever rystelser eller dårlig kvalitet, når du caster din Android-lyd, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor:

Sørg for, at din Android-enhed, din Chromecast Audio eller højttaler med indbygget Chromecast og din router er i nærheden af hinanden
  • Android-enheden og Chromecast Audio eller højttaleren med indbygget Chromecast bør højst være fire meter fra hinanden. Din Chromecast Audio eller højttaler med indbygget Chromecast bør højst være fire meter fra routeren.
  • Både din Android-enhed og din Chromecast Audio eller højttaler med indbygget Chromecast skal have forbindelse til den samme Wi-Fi-netværkskanal – enten 2,4 GHz eller 5 GHz.
  • Alle enheder, der kører Android 4.4.2 eller nyere, understøtter funktionen til at caste lyd. Disse Android-enheder har dog efter at være blevet testet vist sig at være bedst til at caste lyd fra Android-lyd. Andre Android-enheder har ikke altid den fornødne ydeevne til at levere en optimeret oplevelse, når der castes lyd.

Lav lydstyrke

Hvis du har problemer med lav lydstyrke, når du caster Android-lyd, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor:

Skift lydstyrkeindstillinger i Google Home-appen
  1. Download Google Home-appen Google Home app (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed, og juster derefter lydstyrken.