Chromecastin päivitys kestää tavallista pidempään

Chromecast päivittyy ajoittain uusimpaan ohjelmistoversioon. Näin varmistetaan, että käytössäsi ovat aina uusimmat ja parhaat ominaisuudet. Päivityksessä kestää enintään 10 minuuttia.

Seuraa näitä ohjeita, jotta päivitys onnistuu:

• Varmista, että televisiossa on virta.
  • Chromecast on liitetty oikein television HDMI-tuloon
  • Varmista, että Chromecast on liitetty oikein virtalähteeseen ja virtalähde on liitetty pistorasiaan.

Tarkista päivityksen tila televisiostasi.

Televisiosta näkyy, että päivityksen asennus on vielä kesken

Kun päivityksen asennus on kesken, television näyttö on sininen ja siinä näkyy latausympyrä sekä prosenttimääräinen edistyminen keltaisella. Odota, kunnes päivitys on asennettu.

Kun Chromecast on päivittynyt, näet televisiossa viestin "Valmis suoratoistamaan" ja Google Home ‑sovelluksessa kyseisen Chromecast-laitteen.

Ladataan päivitystä- tai Noudetaan päivitystä ‑teksti näkyy näytöllä kauan

Jos lataus etenee, mutta hitaasti, odota 20–30 minuuttia. On mahdollista, että internetyhteytesi on hidas. Jos lataus jumiutuu tiettyyn prosenttilukuun pitkäksi aikaa, reitittimesi asetuksissa voi olla vikaa. Joidenkin reitittimien määrityksissä on tunnettu ongelma, joka voi hidastaa latauksia. Lue lisää näistä reitittimistä.

Ota yhteyttä