Päivitys kestää odotettua kauemmin

Chromecast päivittyy ajoittain uusimpaan ohjelmistoversioon. Näin varmistetaan, että käytössäsi ovat aina uusimmat ja parhaat ominaisuudet. Päivitys kestää enintään 10 minuuttia.

Jotta päivitys onnistuu, varmista että

• televisiossa on virta
  • Chromecast on liitetty oikein television HDMI-tuloon
  • Chromecast on liitetty oikein virtalähteeseen ja virtalähde on liitetty pistorasiaan.

Tarkista päivityksen tila televisiostasi.

Näen televisiosta, että päivityksen asennus on vielä kesken
Kun päivityksen asennus on kesken, television näyttö on sininen ja siinä näkyy lataamista kuvaava kiekko sekä prosenttimääräinen edistyminen keltaisella. Odota, että päivitys asennetaan.

Kun Chromecast on päivitetty, näet televisiossa tekstin Valmis suoratoistamaan ja Chromecast näytetään Google Home ‑sovelluksen laiteluettelossa Android‑ tai iOS-laitteellasi.

Näen televisiossa tekstin Valmis suoratoistamaan
Jos näet televisiossa tekstin Valmis suoratoistamaan, Chromecastisi määritys on valmis ja se on yhteydessä internetiin. On mahdollista, että käyttämääsi puhelinta / tablettia / kannettavaa tietokonetta ei ole yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi ja Chromecast on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  4. Avaa Cast-yhteensopiva sovellus ja tarkista, näkyykö Cast-kuvake.
  5. Kokeile suoratoistaa sisältöä koskettamalla Cast-kuvaketta.

Ladataan- tai Noudetaan päivitystä -teksti näkyy näytöllä kauan

Jos lataus etenee, mutta tämä tapahtuu hitaasti, odota 20–30 minuuttia. On mahdollista, että internetyhteytesi on hidas. Jos lataus jumiutuu tiettyyn prosenttilukuun pitkäksi aikaa, reitittimesi asetuksissa voi olla vikaa. Joidenkin reitittimien määrityksissä on tunnettu ongelma, joka voi aiheuttaa lataamisen hitautta. Lue lisää näistä reitittimistä.